Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Blåkläder

Blåkläder grundades på den svenska landsbygden för över 60 år sedan. Sedan dess har mycket hänt. Numera hittar du Blåkläders högkvalitativa arbetskläder i världens alla hörn.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
90 produkter
Blåkläder grundades på den svenska landsbygden för över 60 år sedan. Sedan dess har mycket hänt. Numera hittar du Blåkläders högkvalitativa arbetskläder i världens alla hörn. I smutsiga verkstäder och krävande arbetsmiljöer, bland lera och gnistor. Kläderna från Blåkläder är framtagna för den professionella yrkesmänniskan med höga krav på kvalitet, funktion och design. Att de är obevekliga i sin strävan efter högsta kvalité genomsyrar allt de gör och hela deras sortiment. Därför är det inte förvånande att Blåkläder är de enda som ger livstidsgaranti på sömmarna I alla deras plagg.Genom att äga hela kedjan från produktutveckling till tillverkning och lagerhållning kan de säkra att deras kläder alltid håller högsta kvalité samtidigt som de med säkerhet kan ta ansvar för att alla och allt involverade i processen behandlas väl och inte slösar på jordens resurser.

Arbetsbyxan är Blåkläders sanna ryggrad. En produkt som alltid funnits och som genom tiderna fått möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Här arbetar funktion och design i underbar symbios för att möta alla dina behov.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett utbud från Blåkläder med allt från klassiska Arbetsbyxor till shorts, jackor, overaller och tillbehör. Både för dam och herr. Det är arbetskläder som gör dig både trygg och snygg. Kläderna är tåliga och anpassade för yrkesverksamma som arbetar i tuffa miljöer. Funktion, kvalitet och design är Blåkläders ledord. Känner du dig osäker på storleken? Ta då hjälp av blåkläders smidiga storleksguide!