Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Kreg PRS1045Art.nr: 3134404

Kreg
Fräsbord
Beskrivning
Art.nr: 3134404
Fräsbord PRS1045 från Kreg är allt-i-ett lösningen för finsnickeri. Fräsbordet Kreg Precision Router Table System kombinerar obestridlig mångsidighet med otrolig justerbarhet och enkel installation för att ta dina snickeriprojekt till nästa nivå.
Prisjakt
PriceRunner
12 731 kr
Inkl. moms

Estimerat 7-9 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3134404
Fräsbord PRS1045 från Kreg är allt-i-ett lösningen för finsnickeri. Fräsbordet Kreg Precision Router Table System kombinerar obestridlig mångsidighet med otrolig justerbarhet och enkel installation för att ta dina snickeriprojekt till nästa nivå.

Produktinformation

Egenskaper

Fräsbord PRS1045 från Kreg är allt-i-ett lösningen för finsnickeri. Fräsbordet Kreg Precision Router Table System kombinerar obestridlig mångsidighet med otrolig justerbarhet och enkel installation för att ta dina snickeriprojekt till nästa nivå. Detta kraftfulla system erbjuder en stor och hållbar bordsskiva, en unik T-kvadratformad staket och ett robust stålstativ som tillsammans skapar en fräsborrbord som uppfyller alla dina behov av precisionssnickeri.

Multipurpose, Självjusterande Fräsborrbord Staket System
I hjärtat av systemet finns Kregs Precision Router Table Fence. Detta innovativa, anodiserade aluminiumstaket har ett justeringssystem i T-kvadratform som liknar ett bordsågssystem och säkerställer att staketet alltid förblir parallellt med klyvsågens slits. Staketet justeras enkelt med bara en hand och låses stadigt på plats med dubbla lås: ett stort paddellås på införingsänden och ett kvartsvarvslås på utföringsänden som förhindrar staketets avvikelse. För exakt positionering har staketet en mätningsskala som låter dig positionera staketet och göra justeringar baserat på den fräsbit du använder. En medföljande mikrojusteringsratt gör inställningar enkla för att säkerställa precision.

Inbyggd Dammuppsamling och Fogningsegenskap
Oberoende skjutbara staketansikten kan placeras precis där det behövs för att ge arbetsstyrsel nära fräsen och för att maximera spanskollektionen i stakets inbyggda dammport. Dessutom ingår två fogstångar. Skjut bara in dem på plats bakom utföringsstaketansiktet, och staketet fungerar som en fogfräs för att skapa perfekta kanter på brädor.

Högpresterande Precisionssnickeri Bordsskiva
Staketet sitter på Kregs stora och hållbara Precision Router Table Top. Denna 24"" x 32"" (609 mm x 813 mm) bordsskiva har en 1"" (25 mm) tjock MDF-kärna som absorberar vibrationer och ger stabilitet åt fräsborrbordet. En tålig yta, tillverkad av högtryckslaminat, gör att arbetsstycken glider lätt. Under bordsskivan säkerställer stålremsor förstärkning att bordet förblir plant för att erbjuda pålitlig service under många år.

En nyckelhålsspringa i bordet accepterar kvartsvarvslåset på staketet och gör det enkelt att ta bort staketet för frifråsoperationer. Dessutom är bordet utrustat med en kombinerad klyvsåg/T-spår för att acceptera en klyvsåg och andra tillbehör. Fyra (4) medföljande Precision Insert-Plate Levelers håller plattan och bordsskivan perfekt i nivå.

Robust, Lättjusterbart Stålstativ
För att göra fräsningen ännu enklare sitter bordet och staketet på ett robust stativ. Tillverkat av kraftigt stål kan stativet justeras från 78.7 cm till 99.1 cm högt och har nivåjusterare för att kompensera för ojämna golv. Dessutom har stativet förborrade hål som gör det enkelt att montera tillbehör och anpassa stativet.

Skapa ett Anpassat Fräsborrbordssystem
Skapa ett anpassat fräsborrbordssystem som uppfyller alla dina fräsbehov med Kregs Precision Router Table Top och Kregs Multi-Purpose Shop Stand. Eller skapa ditt eget system med en egenbaserad bordsskiva och stativ.

OBS: Hålet för fräsbiten måste vara placerat 406 mm från höger sida av bordet. Passar 25 mm bord utan modifiering. Tunna eller tjockare bord kan kräva modifiering.
  • Staket 36"" - (914 mm) kraftig anodiserad aluminium
  • T-kvadratformat sågåkningssystem
  • Oberoende skjutbara staketansikten med laminatyta och dubbla låsanordningar
  • Bord - Kraftig 1"" (25 mm) kärna för att stödja stora fräsar och lyftanordningar
  • Stålremsor för förstärkning
  • Stativ - Justerbart från 78.7 cm till 99.1 cm högt
  • Kraftigt stål 12- och 16-gauge
  • pulverlackerad finish
  • Spacings för borrguide 14 mm, 22 mm, 36 mm
  • Fästmekanism - Snabbfäste på arbetsbordsbasen
  • Förmåga att Centrera Skruv - 12 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm, 28 mm, 31 mm, 35 mm, 38 mm

Leveransomfattning

  • 1 styck 609 mm x 813 mm arbetsbord med en 25 mm tjock MDF-kärna
  • 1 styck hållbar Easy-Slide™ yta och stålremsor för förstärkning
  • 1 styck 9 mm tjock, 235 mm x 298 mm insatsplatta
  • 3 stycken Level-Loc reduceringsringar
  • 1 styck mässing startstift
  • 4 stycken precision insatsplattelåsningsanordningar
  • 1 styck Kregs T-kvadratformade Precision Router Table Fence med mikrojustering, dubbla staketlås och justerbar mätningsskala
  • 1 styck hållbart, kraftigt stålstativ som är justerbart från 78.7 cm till 99.1 cm högt
  • 4 styck nivåjusterare för benen
  • 1 styck detaljerad bruksanvisning med användarinstruktioner

Specifikationer

EAN 0647096805388

Rekommenderat