Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Hellberg Local 2Art.nr: 4034385

Hellberg
Hörselskydd
Bluetooth & mobilapplikation, hjälmfäste
Beskrivning
Art.nr: 4034385
Hörselskydd med hjälmfäste och Multi-Point Bluetooth-teknik för att ansluta mobiltelefoner för att underlätta och effektivisera kommunikation i bullriga miljöer. En unik kombination av hårdvara och mjukvara med Hellbergs egenutvecklade radioelektronik som ger lång räckvidd och stabil kommunikation även i riktigt utmanande miljöer.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
11 682 kr
Inkl. moms

Estimerat 2-3 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034385
Hörselskydd med hjälmfäste och Multi-Point Bluetooth-teknik för att ansluta mobiltelefoner för att underlätta och effektivisera kommunikation i bullriga miljöer. En unik kombination av hårdvara och mjukvara med Hellbergs egenutvecklade radioelektronik som ger lång räckvidd och stabil kommunikation även i riktigt utmanande miljöer.

Produktinformation

Egenskaper

Local 2 är ett hörselskydd och trådlöst headset med inbyggd kommunikationsradio. Den licensfria PMR 446 MHz tekniken möjliggör effektiv kommunikation inom en räckvidd på upp till 3 km mellan ett obegränsat antal headsets eller arbetsgrupper. För ökad tillgänglighet och säkerhet finns även Multi-Point Bluetooth-teknik integrerad i headsetet, för anslutning av upp till två mobiltelefoner. Den bullerreducerande bommikrofonen ger kristallklar talkvalitet även i högt bakgrundsbuller och de aktiva medhörningsmikrofonerna gör att du hör vad som händer runt omkring dig. Med Hellbergs SafetyHub mobilapp får du tillgång till ännu fler funktioner, så som att skapa arbetsgrupper och justera säkerhetsinställningar.

Hellberg mobilapp
Med Hellbergs mobilapp kan du styra Local 2 direkt från appen. Skapa arbetsgrupper med unika kanaler och inställningar, tillåt eller begränsa vissa funktioner, sätt regler och villkor för arbetsgrupper. Finns för iPhone och Android enheter.

Inbyggd kommunikationsradio
En komradio är inbyggd i hörselskyddet för tvåvägskommunikation mellan obegränsat antal Local-headset.

16 licensfria radiokanaler (PMR 446)
Lätt att komma igång med förinställda och licensfria kanaler. Kompatibel med andra enheter som arbetar med PMR 446 MHz.

Gruppkommunikation med underkanaler
Underkanaler gör att flera grupper kan använda samma kanal utan att störa varandra.

Multi-Point Bluetooth Teknologi
Bluetooth erbjuder trådlös anslutning till din mobiltelefon. Ring telefonsamtal trådlöst och streama din favoritunderhållning utan att någonsin behöva göra avkall på din säkerhet. Multi-Point-teknik låter dig parkoppla två telefoner samtidigt.

Levereras med 2 st batteripaket
Få aldrig slut på ström. Local 2 levereras med två uppsättningar laddningsbara batteripaket. Med ett batteripaket på laddning och ett som driver headsetet kan du växla mellan dem för oändlig driftstid.

Intuitivt användargränssnitt
Local är enkel att använda med sina ergonomiskt utformade tryckknappar, en röst som guidar dig genom de olika inställningarna och en OLED-display för att kontrollera konfigurationen innan dagens arbete påbörjas.

Bullerreducerande bommikrofon
Den bullerreducerande bommikrofonen möjliggör tydlig kommunikation även i extremt bullriga miljöer. Den unika tekniken i kombination med avancerade mjukvarualgoritmer säkerställer att mottagaren alltid hör vad du säger, oavsett hur hög ljudnivån är i bakgrunden.

Nivåberoende aktiv medhörning
Nivåberoende mikrofoner med aktiv medhörning i varje hörselkåpa gör att du fortfarande hör vad som händer runt omkring dig trots att du har på dig hörselskydd. Kommunicera med dina kolleger och hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att någonsin kompromissa med din säkerhet och hörsel.

Inbyggd laddningskontroll
Anslut laddningskabeln till produktens laddningsingång och den andra änden till en USB-strömkälla. Ett vägguttag USB-adapter finns som tillbehör.

IP56 klassad för damm- och vattenskydd
Testad och godkänd för IP56 vilket innebär att headsetet är skyddat mot damm och vattenstrålar från alla håll.

Högtalare konstruerade för röstkommunikation
Högtalarna är konstruerade med fokus på utmärkt ljudkvalitet i den mänskliga röstens frekvensområde, för tydlig talförståelse även i extremt bullriga miljöer.
  • Inbyggd tvåvägskommunikationsradio
  • Medhörning
  • Handsfree
  • Bullerreducerande bommikrofon
  • Multi-Point Bluetooth-teknik
  • 16 licensfria kanaler (PMR 446)
  • 38 underkanaler
  • Alternativ för PTT och VOX
  • Intuitivt användargränssnitt med OLED-display
  • Styrning av mobilapp
  • Vatten- och dammtät enl IP56

Leveransomfattning

  • 1 styck Bullerreducerande bommikrofon
  • 2 stycken Batteripaket

Specifikationer

Hjälmfäste Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 30 dB

IP-klass IP56

Färg Gul

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Ja

Serie Hellberg Local

Radio Ja

Hjässbygel Nej

EAN 7391441004133

Rekommenderat