Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swedoor SL0Art.nr: 4021224

Swedoor
Hallfönster
Beskrivning
Art.nr: 4021224
Swedoor sidoljus är ett avlångt hallfönster för montering vid sidan av ytterdörren. Den eleganta designen släpper in rikligt med ljus och ger en välkomnande touch till din entré.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
10 547 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
2080x298 mm

Estimerat 4-6 veckor från leverantör

Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 4021224
Swedoor sidoljus är ett avlångt hallfönster för montering vid sidan av ytterdörren. Den eleganta designen släpper in rikligt med ljus och ger en välkomnande touch till din entré.

Produktinformation

Egenskaper

Swedoor sidoljus är ett avlångt hallfönster för montering vid sidan av ytterdörren. Den eleganta designen släpper in rikligt med ljus och ger en välkomnande touch till din entré. Fönstret kan monteras på båda sidor om dörren och finns i olika utföranden för att passa just ditt hem.

Hallfönster från Swedoor baseras på simpel och tidlös design som passar både moderna och klassiska hem. Tillverkade av högkvalitativa material som håller länge och är lätta att ta hand om.

Underhåll
Den målade ramen rengörs med ett milt rengöringsmedel för att inte förstöra ytan. Applicera underifrån och upp, men rengör från ovan och ner, annars finns risk för att ränder uppstår. Torka sedan av. Eftersom produkten bör vaxas ett par gånger om året är det viktigt att först rengöra den enligt medföljande instruktioner. Skulle repor uppstå så repareras de enkelt med tunt lager av lämplig färg.
Tekniska data 
Mått3x21
FärgVit

Specifikationer

Höjd 2080 mm

Färg Vit

Brandklassad Nej

Bredd 298 mm

Djup 105 mm

EAN 5700369535032

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat