Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Woods AC Milan 9K Smart HomeArt.nr: VS57639

Woods
Luftkonditionering
Beskrivning
Art.nr: VS57639
AC Milan 9K WiFi Smart Home är en portabel och kompakt luftkonditionering med digital touch-panel som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen. AC Milan 9K WiFi Smart Home är enkel att installera och använda och är ett smidigt alternativ för att få en svalkande temperatur.
Prisjakt
PriceRunner
3 990 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: VS57639
AC Milan 9K WiFi Smart Home är en portabel och kompakt luftkonditionering med digital touch-panel som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen. AC Milan 9K WiFi Smart Home är enkel att installera och använda och är ett smidigt alternativ för att få en svalkande temperatur.

Produktinformation

Egenskaper

AC Milan 9K WiFi Smart Home är en portabel och kompakt luftkonditionering med digital touch-panel som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen. AC Milan 9K WiFi Smart Home är enkel att installera och använda och är ett smidigt alternativ för att få en svalkande temperatur. Med det inkluderade fönsterkittet slipper du dessutom göra hål i väggen, den varma luften leds enkelt ut genom ett fönster. Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt. Luftkonditioneringen håller en behaglig temperatur i sovrum, sommarstuga eller kontor året runt.

Temperaturspannet för AC Milan 9K WiFi Smart Home ligger på mellan 17 - 35°C. Med detta temperaturspann är det enkelt att hitta den perfekta temperaturen för till exempel bostad eller mindre kontor. Milan 9K kan dessutom köras i två olika fläkthastigheter vilket gör att kylningen enkelt anpassas efter behov. Trots det lilla formatet och enkla designen har den bra kapacitet och kan kyla upp till 26 m².Smidig och perfekt i sovrummet med Smart Home styrning.
  • Passar rum upp till 26 m²
  • Temperaturspann på 17-35 °C
  • WiFi/Smart Home-styrning
  • Kompakt format
  • Tvättbart filter

Leveransomfattning

  • 1 styck fönstersats
Tekniska data 
Maximal arbetsyta26 m²
Avfuktning26,4 L/dygn
LjudnivåMax. 53 dB
Luftflöde340 m³/h
KylmediaR290
Volt220-240/50Hz
Mått LxBxH700x350x355 mm
Vikt24 kg
EnergieffektivitetA
Kylkapacitet9000 BTU
Effekt950 W
WifiJa
Används som avfuktareJa

Specifikationer

Wifi Ja

Ljudnivå, max. 53 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 26 m²

EAN 7332857501724

Garanti

Upp till 3 års garanti på luftkonditioneringar
Registrera ditt köp av AC hos Woods för att ta del av deras förmånliga garanti på upp till 3 år. Var noga med att behålla kvitton. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Energiklass

Energieffektivitet baseras på SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) och SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) som tar hänsyn till luftkonditioneringsaggregatets under en hel kylsäsong. De energieffektivitetsklasser som finns för luftkonditioneringar sträcker sig mellan A+++ och D där A+++ är mest effektiv och D är minst effektiv.

Rekommenderat