Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Woods AC Cortina Silent 12K WiFIArt.nr: VS57640

Woods
Luftkonditionering
med WiFi
Beskrivning
Art.nr: VS57640
AC Cortina Silent 12K WiFi är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger ett behagligt inomhusklimat året runt. AC Cortina Silent är tyst, kompakt och effektiv.
Prisjakt
PriceRunner
5489.00 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
4945.00 kr -10%
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: VS57640
AC Cortina Silent 12K WiFi är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger ett behagligt inomhusklimat året runt. AC Cortina Silent är tyst, kompakt och effektiv.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

AC Cortina Silent 12K WiFi är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger ett behagligt inomhusklimat året runt.

AC Cortina Silent är tyst, kompakt, effektiv och har en digital touch-panel som gör den mycket enkel att använda. Den är lätt att flytta dit den behövs för tillfället och med tillhörande fönsterkit behövs inga hål i väggen, den varma luften leds enkelt ut genom ett fönster.

Via Woods Connect app kan produkten styras var som helst ifrån så länge det finns en internetanslutning. Varje smart produkt kan styras individuellt. Appen laddas ner via Google Play och App store.

Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt.
 • Kan styras enkelt via Woods app
 • R290 miljövänligt kylmedia
 • Hög kapacitet
 • Tystgående
 • Passar rum upp till 35m²
 • WiFi
 • Kompakt och mycket lätt att använda
 • Modern teknik och HFC-fritt kylmedium

Leveransomfattning

 • Digital touch-panel
 • Luftslang
 • Fönsterkit
Tekniska data 
Maximal arbetsyta35 m2
Kylkapacitet3,5 kW (12.000 BTU)
Effekt1350 W
Avfuktning33,6 L/dygn
Ljudnivå53-64 dB
Luftflöde420 m³/h
Slanglängd1,5 meter
Mått LxBxH471x850x355 mm
Vikt33 kg
KylmediaR290
WifiJa

Specifikationer

Wifi Ja

Ljudnivå, max. 64 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 35 m²

EAN 7332857501199

Garanti

Upp till 3 års garanti på luftkonditioneringar
Registrera ditt köp av AC hos Woods för att ta del av deras förmånliga garanti på upp till 3 år. Var noga med att behålla kvitton. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Energiklass

Energieffektivitet baseras på SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) och SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) som tar hänsyn till luftkonditioneringsaggregatets under en hel kylsäsong. De energieffektivitetsklasser som finns för luftkonditioneringar sträcker sig mellan A+++ och D där A+++ är mest effektiv och D är minst effektiv.

Videoklipp

Rekommenderat