Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena 4000/1Art.nr: 2970364

Gardena
Pump
för regnvattentunna
Beskrivning
Art.nr: 2970364
400W pump som levererar ett flöde på upp till 4000 l/h. Pumpen är avsedd för regnvattentunnor och hjälper dig att spara vatten och tillhörande kostnader. Utformad med fokus på enkel, effektiv och bekväm hantering och kan användas på en mängd olika sätt.
Prisjakt
PriceRunner
1 031 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970364
400W pump som levererar ett flöde på upp till 4000 l/h. Pumpen är avsedd för regnvattentunnor och hjälper dig att spara vatten och tillhörande kostnader. Utformad med fokus på enkel, effektiv och bekväm hantering och kan användas på en mängd olika sätt.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA 4000/1 är en pump på 400W som levererar ett flöde på upp till 4000 l/h. Med över 40 års erfarenhet inom utveckling av vattenpumpar är GARDENA marknadsledande och ditt självklara val för högpresterande, robusta trädgårdssystem. GARDENAs pump för regnvattentunna 4000/1 hjälper dig att spara vatten och tillhörande kostnader, eftersom du kan använda regnvattnet från en tunna eller cistern för att vattna i trädgården.

Pumpen har utformats med fokus på enkel, effektiv och bekväm hantering. Den här modellen är tillverkad i högkvalitativ glasfiberförstärkt plast och kan användas på en mängd olika sätt. Oavsett om du vill fylla vattenkannan eller använda vattenspridare eller strålpistol är den här pumpen det perfekta hjälpmedlet. Likaså om du vill använda små vattenspridare eller ett Micro-Drip-system. Du behöver inte vara orolig för smuts eller skador – tack vare det inbyggda filtret som är lätt att rengöra är pumpen och alla anslutningsanordningar alltid väl skyddade.

När regnvattentunnan är tom kommer flottören till användning, eftersom den skyddar mot skador som uppstår vid torrkörning. Du kan justera höjden för av- och påkoppling som du vill. Vill du tömma behållaren ned till 5 mm? Då är det bara att ställa in pumpen på kontinuerlig drift. En annan viktig detalj är det patenterade och flödesoptimerade teleskopröret av lätt och hållbart aluminium. Du kan till och med anpassa det efter höjden på regnvattentunnan så att vattnet kan ledas utan spill eller böjda slangar. Den medföljande reglerventilen har flera funktioner. Du kan använda den för att styra flödet eller stänga av slangen så att vattenflödet slutar helt. Pumpen är även lätt att flytta: Häng bara anslutningskabeln över det stadiga röret och använd det som handtag.

GARDENAs pump för regnvattentunna 4000/1 är en prisvärd vattenpump med medelhög kapacitet som kan användas för olika typer av pumpning i regnvattentunnor, eller bara för tömning.
 • Tillverkad av glasfiberförstärkt plast
 • Praktisk, effektiv och enkel att använda
 • Ställer låga krav på underhåll och är mångsidig eftersom den även lämpar sig för avtappning
 • Teleskopröret kan justeras till rätt längd för just din regntunna (615-815 mm) vilket gör att vattnet kan transporteras över kanten på regntunnan utan spill
 • Justerbar flottörbrytare - När vattnet når ner till en viss lägsta nivå kommer pumpen att stängas av för att undvika torrkörning
 • Passar genom öppningar på 15 cm, exempelvis i IBC-behållare
 • Välj mellan bärhandtaget och det kopplade teleskopröret
 • Pumpen är enkel att förvara och lätt att transportera mellan olika platser
 • Pump för regnvattentank kan enkelt anslutas till vattenspridaren Aqua från GARDENA tack vare trycket på 1,3 bar
 • Det integrerade och lättåtkomliga finfiltret skyddar pumpen från blockeringar
 • Rengöringen är mycket enkel

Leveransomfattning

 • 1 styck Reglerventil
Tekniska data: 
Effekt400W
Maximal leveranskapacitet4000 l/h
Maximalt tryck1,3 bar
Maximalt dränkdjup7 m
Maximal tryckhöjd13 m
Maximal vätsketemperatur35 °C
Kabellängd10 m
Typ av strömkabelH05 RNF
Elektrisk skyddsklassIP X8

Specifikationer

Effekt 400 W

Kabellängd 10 m

EAN 4078500047821

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat