Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Woods Cortina Silent 12K DuoArt.nr: VS17682

Woods
Luftkonditionering
Beskrivning
Art.nr: VS17682
Smidig luftkonditionering (12 000 BTU) med värmepump som är lika bra på kyla som värme. Sänker/höjer effektivt temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt.
Prisjakt
PriceRunner
6 875 kr
Inkl. moms
Kan ge både värme och kyla

Estimerat 9-15 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: VS17682
Smidig luftkonditionering (12 000 BTU) med värmepump som är lika bra på kyla som värme. Sänker/höjer effektivt temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt.

Produktinformation

Egenskaper

Woods Cortina Silent 12K Duo är en kompakt och smidig luftkonditionering med värmepump. Denna produkt är lika bra på kyla som värme. Allt du behöver göra är att ändra till önskad temperatur och luftkonditioneringen sätter igång som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt.

AC Cortina Silent 12K Duo har en digital touch-panel som gör den mycket enkel att använda. Den är lätt att flytta dit den behövs för tillfället och med tillhörande fönsterkit behövs inga hål i väggen, den varma luften leds enkelt ut genom ett fönster.

Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt.
  • Passar rum upp till 35 m2
  • Inkluderar värmepump
  • Timer
  • EER class A
  • Tvättbart luftfilter
  • Fönsterkitet gör att håltagning i vägg ej är nödvändigt, luften leds enkelt ut genom ett fönster
  • R290 köldmedium: Ny teknik och HFC-fritt kylmedium med låg miljöpåverkan

Leveransomfattning

  • 1 styck Fjärrkontroll
  • 1 styck Luftslang
  • 1 styck Fönsterkit
Tekniska data:
Kylkapacitet3,5kW (12 000 BTU)
Effekt1350W
Avfuktning36 L/dygn
Ljudnivå, lägsta/högsta nivå53/64 dB
Luftflöde420 m³/h
KylmediaR290 (280g)
Fläktsteg3
COP-värde2,72
Slanglängd1,5 m
Luftslangdiameter150 mm
Mått (L x B x H)355 x 471 x 850 mm
Vikt33 kg

Specifikationer

Wifi Nej

Ljudnivå, max. 64 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 35 m²

EAN 7332857501175

Garanti

Upp till 3 års garanti på luftkonditioneringar
Registrera ditt köp av AC hos Woods för att ta del av deras förmånliga garanti på upp till 3 år. Var noga med att behålla kvitton. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Energiklass

Energieffektivitet baseras på SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) och SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) som tar hänsyn till luftkonditioneringsaggregatets under en hel kylsäsong. De energieffektivitetsklasser som finns för luftkonditioneringar sträcker sig mellan A+++ och D där A+++ är mest effektiv och D är minst effektiv.

Rekommenderat