Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

eeese NoraArt.nr: 2920006

eeese
Luftkonditionering
med Wifi
Beskrivning
Art.nr: 2920006
Kraftfull luftkonditionering, med ett rekommenderat arbetsområde på upp till 35 m2. Denna luftkonditionering har 4-vägs riktningskontroll av fläkten och en kylkapacitet på 12 000 BTU.
Prisjakt
PriceRunner
4 584 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2920006
Kraftfull luftkonditionering, med ett rekommenderat arbetsområde på upp till 35 m2. Denna luftkonditionering har 4-vägs riktningskontroll av fläkten och en kylkapacitet på 12 000 BTU.

Produktinformation

Egenskaper

eeese Nora är en kraftfull luftkonditionering, med ett rekommenderat arbetsområde på upp till 35 m2. Denna luftkonditionering har 4-vägs riktningskontroll av fläkten och en kylkapacitet på 12 000 BTU. Fönstersats ingår. Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt.

Wifi – styr din luftkonditionering via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Flyttbar luftkonditionering med 24 timmars timer
Varma sommardagar är Nora perfekt. Med den smarta 24-timmars timern kan du enkelt och bekvämt ställa in din luftkonditionering att kyla exakt vid den tidpunkt på dagen som du tycker är bäst. På så sätt kan du alltid komma hem till ett kylt hem – även i den varmaste sommarhettan.

En luftkonditionering med flera funktioner
Denna luftkonditionering har flera smarta funktioner i en och samma maskin. Nora luftkonditionering kan ocksså användas som en avfuktare. Den har även en avfuktningskapacitet på hela 28 liter per dag. Det innebär att du får en multifunktionell maskin som inte behöver stå undangömd under året. Nora har en 4-vägs riktningskontroll av fläkten och fungerar även som ventilationsfläkt.

Uppfyller framtidens miljökrav
Nora luftkonditionering är en maskin som är anpassad till framtidens miljökrav. Eeese har använt köldmediet R290, som är giftfritt och har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet. Gasen bidrar till att Nora luftkonditionering är mer energieffektiv än de luftkonditioneringar som tidigare har setts på marknaden.

Lätt att ansluta – utan att behöva borra hål i väggen
Med en mobil luftkonditionering som Nora kan du snabbt komma igång med att få frisk luft. Den kräver nämligen inte att du borrar hål i väggen för att leda bort den varma luften.

Nora luftkonditionering har tvättbart filter, viloläge, LED-display och fjärrkontroll. Den är lätt att flytta eftersom den har praktiska och vackert integrerade handtag samt 4 st robusta 360-graders hjul.

Nora – en kvalitetsprodukt från eeese
Nora ingår i den populära serien Air från Eeese. Alla luftkonditioneringsaggregat i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.
  • 12000 BTU
  • Fönstersats ingår
  • Energieffektivitetsklass A (2,61)
  • LED-display och fjärrkontroll
  • 4-vägs riktningskontroll av luftblåsaren
  • 24-timmars timer och viloläge
  • Med Wifi
  • Kompatibel med Google Assistant

Leveransomfattning

  • 1 styck fönstersats
Tekniska data: 
Rekommenderat arbetsområde18-35 m2
Kylkapacitet12 000 BTU/t (3520 W)
Värmekapacitet8000 BTU/t (2350 W)
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Strömförbrukning (kyla/värme)1340
Nominell ström (kyla/värme)6,0
Energieffektivitet (EER)Klass A 2.61
COP2.3
KöldmediumR290
Max ljudnivå65 dB(A)
Avfuktingskapasitet28 l/dygn
Luftcirkulation400 m3/t
Vikt29 kg
Storlek470x382x752 mm

Specifikationer

Wifi Ja

Ljudnivå, max. 65 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 35 m²

EAN 5704841025257

Nedladdningsbara filer

Energiklass

Energieffektivitet baseras på SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) och SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) som tar hänsyn till luftkonditioneringsaggregatets under en hel kylsäsong. De energieffektivitetsklasser som finns för luftkonditioneringar sträcker sig mellan A+++ och D där A+++ är mest effektiv och D är minst effektiv.

Rekommenderat