Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Geberit ONE 505.831.00.2Art.nr: 3129421

Geberit
Spegelskåp
60 cm, med nisch, höger
Beskrivning
Art.nr: 3129421
Spegelskåp med nisch och ComfortLight. För väggmontage.
Prisjakt
PriceRunner
23 297,38 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
Höger, vit

Estimerat 7-9 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3129421
Spegelskåp med nisch och ComfortLight. För väggmontage.

Produktinformation

Egenskaper

Spegelskåp med nisch och ComfortLight. För väggmontage. Höjd 90 cm.

Badrumsserien Geberit ONE kombinerar kunskap inom sanitetsteknik med mångsidig designexpertis och är därför en banbrytande och heltäckande lösning för hela badrummet. Skickligt kombinerat i ett enda system imponerar Geberit ONE med sina många fördelar, både uppenbara och dolda. Detta betyder större renlighet, mer utrymme och större flexibilitet i badrummet.

Geberit ONE spegelskåp med ComfortLight ger perfekt belysning för din dagliga badrumsrutin. Ljust, klart och uppiggande för en bra start på dagen, mjukt och smickrande innan du går till sängs, och diskret och lugnande på natten.
Enkel hantering gör det lätt att hitta perfekt belysning för din personliga kroppsklocka.

Det integrerade belysningskonceptet är en av höjdpunkterna med Geberit ONE spegelskåp. De fyra olika ljuskällorna harmoniserar perfekt med varandra och säkerställer en autentisk spegelbild utan att kasta skuggor. Naturligt ljus – från klart, uppiggande morgonljus till den ljusa middagssolen, avslutande med en lugnande solnedgång eller stämningsfulla levande ljus – fungerar som en modell för det omfattande utvecklingsarbete som bedrivs av Geberit. Belysningen är dimbar och systemet är intuitivt att använda. Starkare ljus är automatiskt svalare och svagare ljus varmare. Ljusstyrka och ljusstämning anpassar sig efter badrumsanvändarens behov och kroppsklocka.

Ljusinställningarna kan justeras via smartphone med Geberit Home-appen. Tidsstyrda inställningar är också möjliga, till exempel för programmering av olika ljusstämningar beroende på tid på dagen eller natten. Externa ljuskällor kan kopplas till nätverk och till smarthome-system via ett DALI-gränssnitt.
  • Geberit ONE spegelskåp med ComfortLight ger perfekt belysning för din dagliga badrumsrutin. Ljust, klart och uppiggande för en bra start på dagen, mjukt och smickrande innan du går till sängs, och diskret och lugnande på natten. <br/>Enkel hantering gör det lätt att hitta perfekt belysning för din personliga kroppsklocka. <br/> <br/>Det integrerade belysningskonceptet är en av höjdpunkterna med Geberit ONE spegelskåp. De fyra olika ljuskällorna harmoniserar perfekt med varandra och säkerställer en autentisk spegelbild utan att kasta skuggor. Naturligt ljus – från klart, uppiggande morgonljus till den ljusa middagssolen, avslutande med en lugnande solnedgång eller stämningsfulla levande ljus – fungerar som en modell för det omfattande utvecklingsarbete som bedrivs av Geberit. Belysningen är dimbar och systemet är intuitivt att använda. Starkare ljus är automatiskt svalare och svagare ljus varmare. Ljusstyrka och ljusstämning anpassar sig efter badrumsanvändarens behov och kroppsklocka. <br/> <br/>Ljusinställningarna kan justeras via smartphone med Geberit Home-appen. Tidsstyrda inställningar är också möjliga, till exempel för programmering av olika ljusstämningar beroende på tid på dagen eller natten. Externa ljuskällor kan kopplas till nätverk och till smarthome-system via ett DALI-gränssnitt.
Tekniska data 
Antal dörrar högeröppnade1
Antal dörrar vänsteröppnade0
Antal dörrar totalt1
Antal vägguttag2
Bredd600 mm
Djup150 mm
Färg stommeVit
Höjd900 mm
Material stommeAluminium
REACH Datum2022-08-25
REACH InformationspliktNej
UtförandeNisch

Specifikationer

Med belysning Ja

Höjd 900 mm

Utförande Luckor

Bredd 600 mm

Djup 150 mm

Serie Geberit ONE

Med eluttag Ja

Spegelutförande Dubbelsidig

Antal speglar 1 st

EAN 4025410935489

RSK-nummer 8946025

Rekommenderat