Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Palmako BettyArt.nr: 3125517

Palmako
Paviljong
9 m², utan golv, grundmålad
Beskrivning
Art.nr: 3125517
Betty är en robust och öppen paviljong från Palmako som är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård. Med sin rejäla konstruktion och klassiska uttryck är Betty ett perfekt sätt att samla nära och kära. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.
Prisjakt
PriceRunner
32 739 kr
Inkl. moms

Estimerat 4-6 veckor från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 3125517
Betty är en robust och öppen paviljong från Palmako som är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård. Med sin rejäla konstruktion och klassiska uttryck är Betty ett perfekt sätt att samla nära och kära. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.

Produktinformation

Egenskaper

Betty är en robust och öppen paviljong från Palmako som är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård. Med sin rejäla konstruktion och klassiska uttryck är Betty ett perfekt sätt att samla nära och kära. Paviljongen Betty fungerar som en praktisk uteplats som du enkelt kan placera på din tomt. Den öppna paviljongen har ett robust tak som stöttas av fyra pelare. Tre av fyra sidor ringas in av ett klassiskt kryssräcke och den öppna ytan bjuder in till en härlig uteplats där taket skyddar från för mycket sol.

Av limträ i nordisk gran, färdig att monteras
Paviljongen är tillverkad i limträ vilket gör att den behåller sin form och stabilitet. Det ger dessutom paviljongen en slät och fin yta som minimera risken för stickor. Paviljongen levereras i delar som enkelt monteras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt.

OBS! Takbeläggning och golv ingår inte i leveransen, men finns att köpa som tillval.

Få ut det mesta av ditt Palmako-bygge!
Glöm inte att köpa till nedan passande tillbehör som är valbara.
Takspik: 1x 107930
Shingles Svart: 8x 107180
Shingles Röd: 8x 107182
Shingles Grön: 8x 107183
Shingles Brun: 8x 107181
Passande golv: 1x 103090

Specialvillkor för Palmako tillverkningsvaror
Produkten från Palmako är en tillverkningsvara, som tillverkas efter din beställning. Det innebär att du inte har rätt att häva köpet efter beställningen är lagd. Bilderna på hemsidan är illustrativa, köparen skall informera sig om de olika produktspecifikationerna före köpet. Notera även att vid montering är det viktigt att du alltid följer den produktspecifika monteringsanvisningen som följer med produkten.

Leveransvillkor Palmako
Tillfarten till leveransadressen måste ha:
 • en vägbredd på minimum 3,5 meter
 • en fri höjd på 4,5 meter (grenfritt)
 • bärighet för tung lastbil
 • snöröjd och sandad tillfart under vintertid
 • en framkomlighet för ett 24 m ekipage för paket längre än 6,5 m
 • OBS! Palmako har i nuläget inte möjlighet att leverera till öar utan broförbindelse.


 • Tillbehör kan inte köpas separat
  Palmako-tillbehör så som takavvattning och takpapp till stuga eller förråd kan ej köpas eller levereras separat i en ytterligare beställning. Se därför till att du har alla delar i varukorgen som du behöver till ditt nya projekt när du beställer din huvudprodukt från Palmako!
 • Leveransomfattning

  • 120x120 mm limträstolpar
  • Tak av spontade brädor
  • Monteringsbeslag
  Tekniska data 
  Färggrundmålad
  Mått inv/utv (m²)9 / 9
  Mått (cm)300x300
  Vägghöjd (cm)223
  Total höjd (cm)323
  Väggtjocklek (mm)120x120
  Vikt649

  Specifikationer

  Obehandlad Nej

  Färg Vit

  Serie Palmako Betty

  Yttre Area 9 m²

  EAN 4743142099704

  Nedladdningsbara filer

  Garanti

  Palmako – Besiktiga leveransen inom 14 dagar
  Produkten du köpt från Palmako har tillverkats i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Produktens delar har noggrant besiktigats och förpackats av Palmako. För att undvika eventuella problem under monteringen som du utför själv eller låter en hantverkare att utföra, rekommenderar Palmako att du, innan monteringen påbörjas, besiktigar leveransen. Detta för att säkerställa att den är komplett enligt förteckningen över ingående delar. Besiktning av leveransen måste utföras inom 14 dagar efter att du tagit emot leveransen.

  Garanti hos Palmako
  Alla Palmakos träbyggnader har en garanti på 5 år. Lekplatser och gungor har en garanti på 2 år. Impregnerade produkter har olika garantivillkor i enlighet med olika faroklasser - från 5 till 25 år. Läs mer om Palmakos garantivillkor här.

  Garantianspråk är begränsade till ersättning av defekt material. Defekta produktdelar, vilka redan har använts eller målats, ersätts inte. Alla vidare anspråk avvisas! I händelse av reklamationer, vänligen uppmärksamma följande: uppvisa besiktningsprotokoll tillsammans med inköpsbeviset till ditt inköpsställe. Endast om dessa dokument uppvisas kan Palmako garantera att reklamationen behandlas skyndsamt och utan krångel. Reklamationsformuläret hittar du här.

  Rekommenderat