Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Palmako HannaArt.nr: 3125900

Palmako
Lusthus
8 m²/inv. 7,6 m², grå, impr. FSC Mix 0,7
Beskrivning
Art.nr: 3125900
Palmakos knuttimrade lusthus Hanna är en mysig detalj till din trädgård. Det perfekta utrymmet för att skapa en trevlig umgängesyta även för den lilla trädgården. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.
Prisjakt
PriceRunner
54 489 kr
Inkl. moms

Estimerat 4-6 veckor från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 3125900
Palmakos knuttimrade lusthus Hanna är en mysig detalj till din trädgård. Det perfekta utrymmet för att skapa en trevlig umgängesyta även för den lilla trädgården. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.

Produktinformation

Egenskaper

Palmakos knuttimrade lusthus Hanna är en mysig detalj till din trädgård. Det perfekta utrymmet för att skapa en trevlig umgängesyta även för den lilla trädgården. Med stora fönster med spröjs och elegant design släpps rikligt med luft och ljus in när du önskar det. Dubbeldörrarna levereras komplett med stora fönster och dörrhandtag med lås. Lusthuset har stabila knuttimrade väggar och fönster på tre av sex sidor, vilket ger ett vackert ljusinsläpp samtidigt som den skyddar mot sol. En vacker utsmyckning till din trädgård som du enkelt målar och inreder för att passa just ditt hem.

Av nordisk gran i delar som knuttimras ihop
Lusthuset är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga och har fortfarande många fördelar som exempelvis att du helt slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Paviljongen levereras i delar som knuttimras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt.

OBS! Takbeläggning ingår inte i leveransen, men finns att köpa som tillval.

Produkten är doppimpregnerad
Den doppimpregnerade produkten behöver inte längre grundas med olja eller primer, men för att uppnå bästa möjliga skydd mot UV-strålning, smuts och mekaniska skador bör täckfärg appliceras på den doppimpregnerade produkten så snart som möjligt.
Den gråa doppbehandlingsvätskan kan förhöja färgen på träet. Pigmentet bleknar gradvis med tiden men detta har ingen negativ påverkan på behandlingens verkan.

Få ut det mesta av ditt Palmako-bygge!
Glöm inte att köpa till nedan passande tillbehör som är valbara.
Takspik: 1x 107930
Shingles Svart: 8x 107180
Shingles Röd: 8x 107182
Shingles Grön: 8x 107183
Shingles Brun: 8x 107181

Specialvillkor för Palmako tillverkningsvaror
Produkten från Palmako är en tillverkningsvara, som tillverkas efter din beställning. Det innebär att du inte har rätt att häva köpet efter beställningen är lagd. Bilderna på hemsidan är illustrativa, köparen skall informera sig om de olika produktspecifikationerna före köpet. Notera även att vid montering är det viktigt att du alltid följer den produktspecifika monteringsanvisningen som följer med produkten.

Leveransvillkor Palmako
Tillfarten till leveransadressen måste ha:
 • en vägbredd på minimum 3,5 meter
 • en fri höjd på 4,5 meter (grenfritt)
 • bärighet för tung lastbil
 • snöröjd och sandad tillfart under vintertid
 • en framkomlighet för ett 24 m ekipage för paket längre än 6,5 m
 • OBS! Palmako har i nuläget inte möjlighet att leverera till öar utan broförbindelse.


 • Tillbehör kan inte köpas separat
  Palmako-tillbehör så som takavvattning och takpapp till stuga eller förråd kan ej köpas eller levereras separat i en ytterligare beställning. Se därför till att du har alla delar i varukorgen som du behöver till ditt nya projekt när du beställer din huvudprodukt från Palmako!
  • FSC-certifierad

  Leveransomfattning

  • Väggdetaljer med dubbelhaksknutar
  • Tryckimpregnerat golvbjälklag
  • Tak och golv av spontade brädor
  • Förankringsstänger
  • Monteringssats
  • Färdiga takelement
  • Gummitätningar och silikon (dörr/fönster)
  • Låg, metallbelagd tröskel
  • Isolerglas
  • Cylinderlås
  • Dörrkarm av limträ
  Tekniska data 
  Mått inv/utv (m²)7,6 / 8
  Mått (cm)ø 303
  Vägghöjd (cm)227
  Total höjd (cm)336
  Väggtjocklek (mm)34
  Typ av fönsterglas4 mm / härdat glas 4mm (dörr)
  Vikt875

  Specifikationer

  Obehandlad Nej

  Färg Grå

  Serie Palmako Hanna

  Yttre Area 8 m²

  EAN 4743142052488

  Garanti

  Palmako – Besiktiga leveransen inom 14 dagar
  Produkten du köpt från Palmako har tillverkats i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Produktens delar har noggrant besiktigats och förpackats av Palmako. För att undvika eventuella problem under monteringen som du utför själv eller låter en hantverkare att utföra, rekommenderar Palmako att du, innan monteringen påbörjas, besiktigar leveransen. Detta för att säkerställa att den är komplett enligt förteckningen över ingående delar. Besiktning av leveransen måste utföras inom 14 dagar efter att du tagit emot leveransen.

  Garanti hos Palmako
  Alla Palmakos träbyggnader har en garanti på 5 år. Lekplatser och gungor har en garanti på 2 år. Impregnerade produkter har olika garantivillkor i enlighet med olika faroklasser - från 5 till 25 år. Läs mer om Palmakos garantivillkor här.

  Garantianspråk är begränsade till ersättning av defekt material. Defekta produktdelar, vilka redan har använts eller målats, ersätts inte. Alla vidare anspråk avvisas! I händelse av reklamationer, vänligen uppmärksamma följande: uppvisa besiktningsprotokoll tillsammans med inköpsbeviset till ditt inköpsställe. Endast om dessa dokument uppvisas kan Palmako garantera att reklamationen behandlas skyndsamt och utan krångel. Reklamationsformuläret hittar du här.

  Rekommenderat