08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena SmartArt.nr: 2970593

Gardena
Sensor
Beskrivning
Art.nr: 2970593
En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App. Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning.
700.00 kr
630.00 kr -10%
Inkl. moms
Skickas inom 6-7 dagar
Beskrivning
Art.nr: 2970593
En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App. Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
GARDENA smart är en sensor som ger viktiga och uppdaterade mätdata från trädgården. Jordens fukthalt mäts snabbt och väldigt exakt. Tillsammans med smart Gateway (medföljer ej), som krävs för användning, och den kostnadsfria GARDENA smart App, ger ett det smarta systemet växterna vatten enbart när det verkligen behövs, baserat på uppmätt fukthalt i jorden. Tack vare den kompakta designen kan smart Sensor användas både på en gräsmatta och i rabatter, men även i blomkrukor och blomlådor på balkongen eller terrassen.

Den stora sensorytan mäter jordfuktigheten på olika djup och i olika jordförhållanden. Användning på en gräsmatta stör inte robotgräsklippare eller gräsklippare eftersom sensorns huvud är extra platt. Flexibel och trådlös drift via radiostyrning med två AA-batterier, vilket ger säker och kontinuerlig användning under en hel trädgårdssäsong. Förutom att mäta jordens fukthalt kan smart Sensor även mäta temperaturen i marken och skicka data via smart Gateway till GARDENA smart App, varifrån användaren kan övervaka andra smarta enheter i systemet och styra dem från vilken plats som helst.
  • En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App
  • Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning
  • Mäter jordfuktighet: 0 % - 100 %
  • Klarar omgivningstemperatur (°C): - 1 °C - + 50 °C
  • Komplettera med smart Gateway
Tekniska data

EAN 4078500049009

Rekommenderat