08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: 3060589

3M Peltor
Hörselskydd
med orange skal, Bluetooth med hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: 3060589
Nya versionen av Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och den senaste Bluetoothteknologin. Utrustad med nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.
3609.00 kr
Inkl. moms
3 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: 3060589
Nya versionen av Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och den senaste Bluetoothteknologin. Utrustad med nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Nya versionen av Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och den senaste Bluetoothteknologin. Anslut din mobiltelefon till headsetet och du kan ta dina samtal hands-free i bullriga miljöer utan att behöva avbryta ditt arbete. Utrustad ned nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.

Peltor WS Alert XP är den nya kåpan som är en uppföljare till välkända och omtyckta Peltor WS Alert. Denna nya hörselkåpa har uppgraderats i flera avseenden:
  • Uppdaterad med den allra senaste Bluetoothteknologin för bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner.
  • Uppdaterad med längre batteritid, Auto-pairing, högre dämpvärde och en ny mjukvara som förbättrar den bullerreducerande funktionen.
  • Ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för stabil FM radiomottagning. Nya radiokretsen ger extra prestanda för stabilare och säkrare radiomottagning i tuffa miljöer.
  • Nya högtalare med 3M patenterad lösning som ger fantastisk ljudåtergivning, särskilt av basljudet så att den musik du spelar, streamat eller från radio, verkligen kommer till sin rätt.


Du har FM-radio med suverän mottagning tack vare en ny uppgraderad radiokrets. Via Bluetooth talar du obehindrat i mobiltelefon eller strömmar musik. Samtidigt som du skyddar din hörsel från alla skadliga ljud har du en oöverträffad medhörning och kan kommunicera med människor i din närhet på en normal samtalsnivå.

Handsfree-telefon via Bluetooth
En bullrig miljö ska aldrig behöva vara ett hinder för kontakt med omvärlden, inte ens under pågående arbete. Med Peltor WS Alert XP ansluter du snabbt och enkelt till din mobiltelefon med Bluetooth. Det enda du behöver tänka på är att förvara mobiltelefonen inom 10 meters avstånd, till exempel i fickan. En elektronisk röst meddelar att du har ett inkommande samtal, du svarar genom att trycka på svarsknappen och kan sedan prata obehindrat utan att avbryta det du håller på med. Ljudnivån på eventuell radio eller musikströmning reduceras automatiskt.

Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring. När du avslutar samtalet återupptas musiken per automatik.

Överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

Strömma musik eller lyssna på MP3
Med den uppgraderade Bluetooth-tekniken, kan du strömma musik trådlöst från exempelvis Spotify eller iTunes, antingen via mobiltelefonen eller laptopen. Det är lika enkelt som att spela dina nedladdade MP3-filer.

Stabil radiomottagning
Peltor WS Alert XP är utrustad med en ny förbättrad antenn samt en uppgraderad radiokrets som ger suverän FM-mottagning. Sökning av önskad radiokanal sköts enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar. I hörselskyddet finns dessutom en minnesfunktion för snabbval av förinställda kanaler.

Högkvalitativa högtalare
Givetvis lyssnar du i stereo via högkvalitativa högtalare som ger en fyllig och behaglig ljudupplevelse. Volymen kan höjas upp över 82 dB under endast kortare perioder, varefter ljudet automatiskt reduceras för att skydda din hörsel.

Leveransomfattning

 • 2 st alkaliska AA-batterier
 • Bom-mikrofon
 • 1 st Peltor M995 Vindskydd
 • 1 par skal, orange

Tekniska data

Bommikrofon kompatibelt Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Ja

Extern ingång Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

EAN 3060589

Garanti

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Videoklipp

Rekommenderat