Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hellberg Xstream LDArt.nr: 2870396

Hellberg
Hörselskydd
bommik, Bluetooth, medhörning, hjälmfäste
Beskrivning
Art.nr: 2870396
Hörselskydd med hjälmfäste, aktiv medhörning, bommikrofon och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantasktiskt ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Medhörningsmikrofonerna i varje kåpa garanterar utmärkt riktningsuppfattning.
Prisjakt
PriceRunner
2 099 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2870396
Hörselskydd med hjälmfäste, aktiv medhörning, bommikrofon och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantasktiskt ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Medhörningsmikrofonerna i varje kåpa garanterar utmärkt riktningsuppfattning.

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Xstream LD är ett hörselskydd med bommikrofon och hjälmfäste som skyddar din hörsel medan du njuter av din favoritmusik, podcast eller ljudbok. Hörselskyddet ansluts via Bluetooth® till din mobiltelefon och låter dig streama ditt val av underhållning, och med den unika högtalardesignen får du en enastående bra ljudkvalitet för musiklyssning. Den bullerreducerande bommikrofon är perfekt för dig som behöver tydligare samtalskvalitet vid höga bullernivåer. Mikrofonfästet monteras enkelt på hörselskyddet med en Torx 10-skruv.

Till skillnad från de vanliga Xstream-hörselskydden från Hellberg, har Xstream LD aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som garanterar utmärkt riktningsuppfattning, erbjuder naturlig ljudåtergivning och gör att du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med ditt skyddsbehov.

Designad för musik
Xstream är utvecklad med musiklyssning i fokus och den utmärkta ljudkvaliteten uppnås med en unik högtalarkonstruktion, så att du kan njuta av musik i hörlursklass för första gången i ett hörselskydd.

Handsfree telefonsamtal i buller
Med den inbyggda talmikrofonen kan du ringa samtal medan du fortsätter med dina arbetsuppgifter. En bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för att förbättra talkvaliteten när du arbetar i höga ljudnivåer.

Aktiv medhörning
Nivåberoende medhörnings-mikrofoner i varje kåpa håller dig medveten om din omgivning medan du fortfarande bär ditt hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor, hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet och hörsel.

Vattentät
Xstream har testas enligt IP klass X4, vilket betyder att du kan använda produkten i kraftigt regn.

Röstassistent
Stöder Apple SIRI och Google Assistant. Aktivera funktionen på din telefon och kontrollera musikuppspelningen eller telefonsamtalet med din röst.

EPS-system (elektroniskt skyddssystem)
Begränsar ljudet genom högtalarna till en säker nivå på max. 82 dB.

Batterisparfunktion
Automatisk avstängning efter 4 timmars inaktivitet. Sparar batteriet om du glömt stänga av kåpan, när du lämnar arbetet etc.

Snabb och enkel hjälmmontering
Hörselskydd med hjälmfäste är det idealiska valet för alla jobb som kräver skydd för huvud och hörsel. Hörselskydden är utrustade med fästblad på 30 mm som gör att skydden monteras på hjälmen på bara några sekunder.
 • Vattentät (IPX4 - kraftigt regn)
 • Aktiv medhörning (nivåberoende mikrofoner) för utmärkt riktningsuppfattning - hör samtal och annan viktig information utan att kompromissa med din säkerhet
 • Bluetooth® för streaming och telefonsamtal
 • Bullerreducerande bommikrofon gör att din röst hörs tydligt i vilka miljöer som helst
 • 50 h streaming och 100h stand-by
 • Tryckknappskontroller

Leveransomfattning

 • 1 styck USB-laddkabel
 • 1 styck Bommikrofon
 • 1 par vindskydd för medhörningsmikrofoner
 • 1 styck användarmanual med snabbstartsguide
 • 1 styck Vindskydd till bommikrofon

Specifikationer

Hjälmfäste Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 29 dB

IP-klass IPX4

Färg Svart

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Extern ingång Nej

Hjässbygel Nej

EAN 7391441003327

Recensioner

Rekommenderat