Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Monitor Paradox MArt.nr: 3133079

Monitor
Skyddssko
S3, svart
Beskrivning
Art.nr: 3133079
Paradox M är en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox innehåller lätta och bekväma skyddsskor som trots sin höga komfort inte kompromissar med säkerheten.
Prisjakt
PriceRunner
2 566 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
39
8 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3133079
Paradox M är en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox innehåller lätta och bekväma skyddsskor som trots sin höga komfort inte kompromissar med säkerheten.

Produktinformation

Egenskaper

Paradox M är en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox innehåller lätta och bekväma skyddsskor som trots sin höga komfort inte kompromissar med säkerheten. Alla skor i denna serie har en mellansula tillverkad i ett extremt mjukt ETPU material som har en så kallad Return - Rebound på över 58%, en av marknadens absolut bäst dämpade skyddsskor.

Skons yttersula är tillverkad i halksäker gummi som också har ett av de bästa SRC resultaten på marknaden. Ovandelen är i Hypertex som är tillverkat av polyester och polyuteran vilket ger ett extremt slitstarkt textilmaterial. Tån har ett ytterligare lager med förstärkning i gummi, för att ytterligare förlänga livslängden på produkten. Fodret i skon är tillverkat i en fuktabsoberande textil med en ny Monitor Pro-Support Recycle innersula tillverkad i EVA med extra dämpningszoner under häl och framfot. Spikskyddet är Monitors Pantzar APT skydd som är extremt lätt och flexibelt. Tåhättan är bred för god rörlighet och tillverkad i aluminium. Modell Paradox M har också en L6 BOA technology knäppning på sidan av skon som ser till att skon sitter ordentligt och är lätt att ta av och på.
Tekniska data 
ESDJa
FoderTextil
FärgSvart
LästBred
OvandelHypertex
SkyddsklassS3
SlitsulaGummi
SpiktrampskyddMjukt spiktrampskydd
Storlek39
Typ av förslutningBOAⓇ
Typ av skoTät
TåhättaAluminium
Överensstämmer medEN ISO 20345:2021 S3 FO SR ESD

Specifikationer

Vattentät Nej

Tåhätta Aluminium

Modell Herr

Skyddsklass S3

Färg Svart

Läst Bred

Varmfodrad Nej

Förslutning BOA

Vattentålighet Ej vattentät

Storlek 39

EAN 7330077179921

Rekommenderat