Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Flir ONE Pro LTArt.nr: MZ13597-1

Flir
Värmekamera
för iOS
Beskrivning
Art.nr: MZ13597-1
Med tillbehöret FLIR ONE Pro LT förvandlar du din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Se infraröda bilder i realtid direkt på skärmen och upptäck lätt eventuella vattenläckor och värmeförluster så att du kan hålla energikostnaderna nere.
Prisjakt
PriceRunner
4264.00 kr
3565.00 kr -16%
Inkl. moms
8 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: MZ13597-1
Med tillbehöret FLIR ONE Pro LT förvandlar du din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Se infraröda bilder i realtid direkt på skärmen och upptäck lätt eventuella vattenläckor och värmeförluster så att du kan hålla energikostnaderna nere.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

FLIR ONE Pro LT är ett litet tillbehör som förvandlar din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera tillsammans med FLIR ONE-appen. När du fäster tillbehöret på din smartphone eller surfplatta och startar appen visas infraröda bilder i realtid direkt på skärmen. FLIR ONE Pro LT läser av värmeenergin så att du kan se och mäta hårfina temperaturvariationer ur ett termografiskt perspektiv. Med FLIR ONE Pro LT kan du snabbt och enkelt upptäcka energiläckor i hemmet, se vad som händer i trädgården om natten och mycket mer.


Flir ONE Pro LT

Med FLIR ONE Pro LT kan du hitta dolda problem snabbare än någonsin tidigare. Anslut enkelt FLIR ONE Pro LT till en iPhone/ipad som kör iOS11.0+ med en lightningadapter och få en kraftfull värmekamera med 4.800 pixelupplösning. Världsledande MSX teknologi och VividIR bildbehandling gör att du får bilder med tydliga detaljer så att du kan se att du faktiskt har löst det problem du avsåg att åtgärda. Oavsett om du inspekterar proppskåp, felsöker värme-/ventilationssystem eller letar efter vattenskador är FLIR ONE Pro LT ett verktyg som ingen aktör bör vara utan.


Hem- och byggnadsinspektion

FLIR ONE Pro LT passar för alla från byggare till mäklare och ger dig och dina kunder all information som krävs för att fatta viktiga beslut tack vare FLIR:s bildförbättringsteknik VividIR™. Upptäck temperaturskillnader som uppstår vid bristande eller felaktig isolering, luftläckage och fuktangrepp etc. Nu behöver du inte gissa dig fram längre. Du hittar snabbt källan till energiförlust, vattenskador och strukturella problem och kan illustrera dem för kunderna – och visa att defekterna har åtgärdats – och därmed jobba snabbare och mer effektivt.


HVAC och VVS

Om du jobbar med VVS behöver du ett enkelt verktyg som hjälper dig att snabbt och effektivt hitta problem. Du behöver kunna visa kunderna exakt vad som är fel och att du sedan faktiskt har åtgärdat det. Det spelar ingen roll om det rör sig om en luftläcka, vattenläcka eller kortslutning, FLIR ONE Pro LT visar var problemet sitter.


Beröringsfri temperaturmätning

Många vanliga elfel genererar värme. Det gör att potentiella problem snabbt och enkelt kan hittas med FLIR ONE Pro LT. Du får exakt beröringsfri temperaturmätning på säkert avstånd från strömförande utrustning och all information du behöver för att hitta vad som är fel.


Perfekt för alla hemmafixare

Besikta huset före köpet och hitta dolda problem som annars kan kosta dig tusentals kronor. Optimera energieffektiviteten hemma. Lokalisera överbelastade kretsar för att öka säkerheten i huset. Du behöver inte förlita dig bara på vad besiktningsmannen säger, utan kan själv kontrollera att det inte finns otäta dörrar eller fönster som har gått sönder.


Bilddetaljer och skärpa

Med bildbearbetningstekniken VividIR™ får du tydligare detaljer, kan mäta mindre komponenter på längre avstånd och kan jobba säkrare kring strömförande utrustning.


FLIR MSX

Med MSX-funktionen i FLIR ONE Pro LT hämtas detaljer från färgkameran och läggs ovanpå värmebilden så att mer information indikeras på en och samma bild.


Klarar tuffa tag

FLIR ONE Pro LT är anpassad för de tuffa förhållanden som den kommer att utsättas för varje dag. Den har klarat falltester på 1,8 meter och är oerhört robust.


Mätintervall

FLIR ONE Pro LT har ett mätintervall mellan –20° och 120 °C. Med upp till tre punktmätare och sex temperaturområden av intresse ger FLIR ONE Pro LT dig omfattande funktioner för analys och rapportering på fältet.


OneFit-kompatibilitet

Den revolutionerande OneFit-anslutningen med justerbar höjd gör att din FLIR One passar telefonen eller surfplattan även med en väska på plats. Med OneFit behöver du inte välja antingen funktion eller säkerhet.


Appen FLIR ONE

Den uppgraderade FLIR ONE-appen kräver kontoinloggning för att aktivera garantiregistrering och få tillgång till de senaste uppdateringarna från FLIR. Den är kompatibel med smarta klockor och har nya proffsfunktioner som ger bästa tänkbara bilder. Den innehåller videofilmer med smarta tips och kan dessutom användas i kombination med FLIR Tools så att du kan skapa enkla rapporter direkt från en smarttelefon.

Tekniska data:  
Certifieringar MFi (iOS-version), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Driftstemperatur 0–35 °C , batteriladdning 0–30 °C
Dropptestad Fall från 1,8 m
Värmesensor Pixelstorlek 17 μm, 8–14 μm spektralintervall
IR-upplösning 80x60 px
Visuell upplösning 1440x1080 px
HFOV/VFOV 50° ± 1°/38° ± 1°
Bildhastighet 8,7 Hz
Fokus Fast 15 cm till oändligt
Dynamiskt intervall för motiv -20°C – 120°C, -4°F - 248°F
Noggrannhet ±3 °C eller ±5 %, Procent av skillnaden mellan omgivningstemperatur och motivtemperatur. Gäller 60 sek efter start när enheten är inom 15–35 °C och motivet är inom 5–120 °C.
Värmekänslighet (MRDT) 150 mK
Emissivitetsinställningar Matt: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60 %, Glossy: 30 %
Reflekterad bakgrundstemperatur är 22 °C
Slutare Automatisk/manuell
Batteritid Ca 1 h
Laddningstid 40 min
Visa/ta video och stillbilder Sparas som 1440x1080 px
Filformat Stillbilder – radiometrisk jpeg
Video – MPEG-4 (filformat MOV (iOS), MP4 (Android))
Kameralägen Video, stillbild, timelapse
Paletter Gray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava och Wheel
Instrumentdata Av/°C/°F. Upplösning 0,1°C/0,1°F
Anpassningsbart MSX-avstånd 0,3 m
Mått 68x34x14 mm
Vikt 36,5 g

Specifikationer

MSX-bilder Ja

Wifi Ja

Utbytbart objektiv Nej

Användningsområde Termografering

Bluetooth Ja

EAN 7332558015711

Recensioner

Rekommenderat