Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dräger 6820 AlkotestArt.nr: MH15130-2

Dräger
Alkomätare
med skrivare
Beskrivning
Art.nr: MH15130-2
Alcotest 6820 är en alkomätare för den yrkesmässiga provtagaren där utskriftsmöjlighet av mätresultat är ett krav. Alkomätaren ansluter trådlöst till en portabel skrivare för snabb och smidig dokumentation av mätresultat.
Prisjakt
PriceRunner
15279.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 4-5 dagar
Beskrivning
Art.nr: MH15130-2
Alcotest 6820 är en alkomätare för den yrkesmässiga provtagaren där utskriftsmöjlighet av mätresultat är ett krav. Alkomätaren ansluter trådlöst till en portabel skrivare för snabb och smidig dokumentation av mätresultat.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Dräger Alcotest 6820 är vidareutvecklingen av den omtyckta Alcotest 6810. Denna nya modell har uppgraderats i flera avseenden såsom kortare reaktionstider och stabilare hölje. Den beprövade sensorn gör Alcotest 6820 till en tillförlitlig partner när det gäller alkoholtest av utandningsluft. Alkomätaren har ett minneskapacitet för de senaste 5000 testen med testnummer, datum och klockslag.

Dräger Alcotest 6820 är en alkomätare för den yrkesmässiga provtagaren där utskriftsmöjlighet av mätresultat är ett krav. Alkomätaren ansluter trådlöst till en portabel skrivare för snabb och smidig dokumentation av mätresultat.

Alkomätaren är mycket enkel att hantera och resultatet av ett utandningsprov presenteras snabbt. Den startas med ett tryck på den stora knappen på fronten. Efter några sekunder visas "Redo" i displayen och sedan är det bara att blåsa. En signal ljuder som visar att man blåser med korrekt tryck och resultatet visas direkt i displayen. Mer än 1500 utandningsprov kan göras innan de två AA-batterierna behöver bytas. Instrumentet är på svenska och resultatet visas i promille.

Lätt att använda

En knapptryckning och instrumentet är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas direkt i displayen. Med endast en knapp på instrumentet och information på svenska blir alkotestaren mycket enkel att använda!

Låg strömförbrukning

Mer än 1500 utandningsprov kan göras innan de två batterierna behöver bytas (AA-batterier).

Speciell utformning av munstycken

Munstyckenas form gör att de inte kan monteras felaktigt. Utloppet för luften kan inte täckas över vilket försvårar manipulation när provet tas. En distansdel på munstycket hindrar att testpersonens läppar vidrör instrumenthuset. Distansdelen gör också att munstycket enkelt kan snäppas loss från instrumentet.

Praktisk design

Tack vare det lilla formatet kan instrumentet även bäras i bröstfickan. Den ergonomiska utformningen gör att både höger- och vänsterhänta kan använda alkometern.

Kalibrering

Dräger Alcotest 6820 levereras färdigkalibrerad från fabriken. Från och med att alkomätaren lämnar fabriken bör den sedan kalibreras 1 gång årligen för att säkerställa mätnoggrannheten.

Medföljande tillbehör

  • 3st munstycken
  • 2st AA-batterier
  • Handrem
  • Skrivare
  • Plastväska
  • Manual

Specifikationer

EAN KI D4900164

Rekommenderat