Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Kreg PRS2100Art.nr: 1590186

Kreg
Fräsbord
kort parallellanslag
Beskrivning
Art.nr: 1590186
Ett avancerat fräsbord som passar lika bra som portabel arbetsstation eller ett kompakt fräsbord i verkstaden.
Prisjakt
PriceRunner
4 478 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
4 030 kr -10%
Inkl. moms
1 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 1590186
Ett avancerat fräsbord som passar lika bra som portabel arbetsstation eller ett kompakt fräsbord i verkstaden.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Kreg PRS2100 är ett avancerat fräsbord som passar lika bra som portabel arbetsstation eller ett kompakt fräsbord i verkstaden.


Robust bordsskiva

Bordsskivan är tillverkad av en kantbandad, vibrations- och brusbeständig MDF och har ett "Easy-Slide Micro-Dot"-överdrag. Överdraget är konstruerat av ett högtryckslaminat vilket gör att du lätt kan glida arbetsstycken över ytan.


Exakt inläggsplatta

Fräsbordet mäter 3/8 "x 91/4" x 113/4 " som stödjer även de största fräsarna. Bordet har Kregs nya "Level-Loc Reducing Rings" Dessa ringar vrids på plats och spärras ihop med plattans yta varje gång. Tre Level-Loc-ringar är inkluderade: 1 " 13/16" (för användning med Porter-Cable Style Guide Bushings) och 21/8 ". Fler Level-Loc-ringstorlekar finns i en uppsättning av 5 (säljs separat). Plattan har också lasergraverade markeringar på undersidan som gör det enkel montering oavsett fräs, och den levereras med en uppsättning Kregs Precision Insert Levelers.


Funktionsrikt anhåll

Det kraftfulla aluminiumanhållet har också blivit omdesignat med nya kvartsvängslåsar. De möjliggör snabb stängningsjustering och säker låsning, plus är dimensionerade så att de är lätta att använda utan att vara i vägen för anhållet. Anhållet har också oberoende glidytor som ger ökat stöd runt arbetsstycket. Med hjälp av de medföljande fogstängerna tillåter bordet att användas som en vertikal sammanfogare. Ett bit-skydd och en dammsamlingsport ingår också.


Tyst fräsning

Under bordets utveckling konstaterades att de flesta buller som producerades av fräsbord orsakades av vibrationer som rörde sig genom bordets kropp och att mycket av detta ljud kunde dämpas genom att använda rätt design och material. Genom att kombinera en ljudabsorberande MDF bordsskiva med en robust stålbas och vibrationsdämpande gummifötter är Kreg PRS2100 otroligt tyst.


Byggd för hantverkare på språng

Fräsbordet byggdes för att hålla flera år av tung användning på arbetsplatsen. Bordet har en stämplat stålfundament, fyra slitstarka gummifötter, en kantbandad bordsskiva med slagtålig Micro-Dot-yta och ett otroligt robust anhåll.


Egenskaper
  • Anodiserat aluminiumanhåll
  • Robust stålstativ med vibrationsdämpande gummifötter
  • Kantbandad förstärkt-MDF top (16 "x 24")
  • Stöttåligt Easy-Slide Micro-Dot överdrag
  • Unika bottenplattor för nivelleringsnoggrannhet
  • Robust anhåll med oberoende glidytor

Tekniska data:  
Level-Loc skivinlägg dimensioner 3/8" x 91/4" x 113/4"
Övergripande mått 20" x 281/4" x 201/4"
Vikt ca 11 kg (26 Ibs)

Specifikationer

EAN 647096803148

Nedladdningsbara filer

Recensioner

Rekommenderat