Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Standard for InoxArt.nr: 2300058

Bosch
Kapskiva
med X-LOCK
Beskrivning
Art.nr: 2300058
Kapskiva som ger pålitliga resultat i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet. Skivans tunna kant möjliggör smidig och enkel kapning.
Prisjakt
PriceRunner
14 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
125 × 1 × 22,23 mm
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 26 feb.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2300058
Kapskiva som ger pålitliga resultat i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet. Skivans tunna kant möjliggör smidig och enkel kapning.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Standard for Inox är en kapskiva som ger pålitliga resultat i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet. Skivans tunna kant möjliggör smidig och enkel kapning. Dessutom är skivan fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor. Ger snabba och rena snitt utan gradbildning eller blå missfärgning. X-LOCK kapskivor passar även på vinkelslipar av standardtyp.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Skivans tunna kant möjliggör smidig och enkel kapning
  • Skivan är fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor
  • Bosch kapskivor uppfyller de högsta säkerhetskraven, till exempel EN 12413
  • Ger snabba och rena snitt utan gradbildning eller blå missfärgning


Tekniska data:  
Specifikation WA 60 T BF
Diameter 125 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Tjocklek 1,0 mm

Specifikationer

EAN 3165140947527

Rekommenderat