Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Expert for MetalArt.nr: 2300055

Bosch
Navrondell
med X-LOCK
Beskrivning
Art.nr: 2300055
Navrondell med lång livslängd och maximal säkerhet för metallarbeten. Bundna skivor byts snabbt och enkelt tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet.
Prisjakt
PriceRunner
39 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
125 x 6 x 22,23 mm
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 26 feb.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2300055
Navrondell med lång livslängd och maximal säkerhet för metallarbeten. Bundna skivor byts snabbt och enkelt tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Expert for Metal är en navrondell med lång livslängd och maximal säkerhet för metallarbeten. Bundna skivor byts snabbt och enkelt tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet. Skivans slipkorn av förstklassig aluminiumoxid, de utvalda fyllnadsmedlen och tillsatsmedlen i en modern bindemedelsmatris med fenolharts passar utmärkt till arbeten i metall. Det precisionstillverkade glasfibermaterialet ger hög stabilitet och maximal säkerhet under arbetet. X-LOCK navrondeller passar även på vinkelslipar av standardtyp.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Slipkornen av aluminiumoxid, fyllnadsmedlen och tillsatsmedlen med bindemedelmatris av fenolharts för metall
  • Precisionstillverkat glasfibermaterial för hög stabilitet och maximal säkerhet under arbetet
  • X-LOCK navrondeller passar även på vinkelslipar av standardtyp


Tekniska data:  
Specifikation A 30 T BF
Diameter 125 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Tjocklek 6,0 mm

Specifikationer

EAN 3165140947497

Rekommenderat