Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Expert for MetalArt.nr: 2300052

Bosch
Kapskiva
med X-LOCK, nedsänkt sågning
Beskrivning
Art.nr: 2300052
Kapskiva med nedsänkt mittpunkt som möjliggör kraftfull kapning i metall med maximal säkerhet. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip.
Prisjakt
PriceRunner
22 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
125 × 2,5 × 22,23 mm
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 26 feb.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2300052
Kapskiva med nedsänkt mittpunkt som möjliggör kraftfull kapning i metall med maximal säkerhet. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Expert for Metal är en kapskiva med nedsänkt mittpunkt som möjliggör kraftfull kapning i metall med maximal säkerhet. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip. Skivan är tillverkad av förstklassig aluminiumoxid med avancerad fenolharts som klarar av krävande tillämpningar och ger goda resultat. Dessutom säkerställer skivans precisionstillverkade glasfibernät hög stabilitet och säkerhet vid kapning.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Skiva tillverkad av aluminiumoxid med avancerad fenolharts klarar av krävande tillämpningar och ger goda resultat
  • Precisionstillverkat glasfibernät säkerställer hög stabilitet och säkerhet vid kapning
  • Skivan uppfyller högsta säkerhetskrav (EN 12413, FEPA, oSa)
  • Passar även på vinkelslipar av standardtyp


Tekniska data:  
Specifikation A 30 S BF
Diameter 125 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Tjocklek 2,5 mm

Specifikationer

EAN 3165140947473

Rekommenderat