Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

ESSVE HDSArt.nr: 3068372

ESSVE
Trallskruv
4,8 mm, A2, 250-pack
Beskrivning
Art.nr: 3068372
ESSVE HDS trallskruv är avsedd för dolt montage av trallvirke. Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett specialanpassat bits och ett monteringsverktyg.
Prisjakt
PriceRunner
796 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
60 mm
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3068372
ESSVE HDS trallskruv är avsedd för dolt montage av trallvirke. Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett specialanpassat bits och ett monteringsverktyg.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

ESSVE HDS trallskruv är avsedd för dolt montage av trallvirke. Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett specialanpassat bits och ett monteringsverktyg. Skruven är tillverkad av rostfritt syrafast stål A2. Den pilformade spetsen minimerar risk för sprickbildning samt reducerar iskruvningsmomentet. Under huvudet så finns en gänga som skapar en hög klämkraft mellan trallbrädan och bärande regel, det cylindriska huvudet ger ett minimalt synligt ingångs hål. Skruven är försedd med TX bitsfäste och uppfyller CE kravet enligt EN14592. Trallskruv 4,8 x 60 mm är avsedd för virkestjocklek 25 - 34 mm och maximal bredd 145 mm, använd monteringsverktyg för virkesbredd 110 - 150 mm. Rekommenderat varvtal: ca. 400-1200/min.

Med Hidden Decking System (HDS) bygger du enkelt trädäck utan synliga skruvar. Skruven fästs med monteringsverktyg i sidan av brädan och blir på så vis helt dold vilket ger ett snyggt trädäck utan synliga skruvhuvuden och flisor.

Skruv i rostfri A2 kvalitet passar konstruktioner vid sötvatten och bräckt vatten samt i större konstruktioner och högre trädäck där det krävs en flexibel rostfri skruv. Ska du bygga trall vid saltvatten eller pool behöver du köpa HDS skruv i rostfri A4 kvalitet.

Monteringsverktyg och specialbits köps separat.

Tänk på! Säkerställ att du alltid följer virkesleverantörens monteringsanvisningar av trallbrädor. Följ Svenskt Träs kant-till-kant-rekommendation för korrekt mellanrum mellan brädorna. Vid montage med Hidden Decking System ska skruvdragaren vara vinklad så att batteriet inte slår emot trallgolvet när du försänker skruven.
Tekniska data 
Diameter4,8 mm Ø
TX15

Specifikationer

EAN 7317761876144

Rekommenderat