Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

ESSVE ESSDECKArt.nr: 3068387

ESSVE
Trallskruv
4,8 mm Ø, TX20, CorrSeal
Beskrivning
Art.nr: 3068387
ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling.
Prisjakt
PriceRunner
1 000 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
55 mm, 1000-pack
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3068387
ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling. Skruven har grov diameter samt tillverkas av samma stålkvalitet och härdning som ESSVE konstruktionsskruvar för att klara applikationer med lite högre krav, t.ex. större altaner och uteplatser med flera nivåer. Trallskruv av rostfri kvalitet passar för användning i anslutning till mycket utsatt miljö eller konstruktioner med mycket rörelser som t.ex. marin miljö, poolområden, staket, trappor och räcken. Vid montage av teakliknande trallvirke som t.ex. Cumaru, Kirai samt Sibirisk lärk är trallskruv av rostfri kvalitet att rekommendera. Skruven är försedd med TX-fäste/bits. Skruven har fräsfunktion i början av gängan vilket eliminerar behovet av förborrning, den är dessutom försedd med en övre klämgänga som genererar en bra klämkraft vid montaget som hjälper till att räta ut vridna brädor. Klämgängan hjälper även till efter montaget är klart att hålla trallbrädan på plats, vilket resulterat i att huvudet kan ha mindre diameter och ändå ha bättre hållkraft än traditionell försänkt huvudform. Skruvens huvud är cylindriskt med fräsrillor under för en fin försänkning utan stickor. Fördelen med cylindriskt huvud är att det inte spräcker isär virket vid försänkning. ESSVE CorrSeal ytbehandling är typgodkänd av SITAC nr 0075/05.


Rekomenderat varvtal: 400-1200/min.

Specifikationer

EAN 7317761881032

Rekommenderat