Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Expert for Inox + MetalArt.nr: 2300066

Bosch
Kapskiva
med X-LOCK
Beskrivning
Art.nr: 2300066
Kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i både rostfritt stål och metall. Det nyckelfria X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip.
Prisjakt
PriceRunner
23 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
125 × 1 × 22,23 mm

Estimerat 2023-10-23 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2300066
Kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i både rostfritt stål och metall. Det nyckelfria X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Expert for Inox + Metal är en kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i både rostfritt stål och metall. Det nyckelfria X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip. Skivan är tillverkad av förstklassig aluminiumoxid med funktionella fyllnadsmedel och tillsatser för att minska värmen som genereras vid kapning. Detta ger ytresultat av hög kvalitet och säkerställer att skivan håller länge.


Dessutom är skivan fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor. Maximal säkerhet under arbetet säkerställs med det precisionstillverkade glasfibernätet. X-LOCK kapskivor passar även på standardvinkelslipar.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Skiva av förstklassig aluminiumoxid med funktionella fyllnadsmedel och tillsatser för minskad värme vid kapning
  • Fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor
  • Precisionstillverkat glasfibernät säkerställer hög stabilitet och säkerhet vid kapning
  • Raka, snabba och rena snitt utan gradbildning eller blå missfärgning


Tekniska data:  
Specifikation AS 60 T INOX BF
Diameter 125 mm
Skivhålsdiameter mm 22,23 mm
Tjocklek mm 1,0 mm

Specifikationer

EAN 3165140947541

Recensioner

Rekommenderat