Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Makita GA005GM201 XGTArt.nr: 2320057

Makita
Vinkelslip
Ø125 mm, med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2320057
Vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 8500/min. Kompakt med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har standardelektronik, överbelastningsskydd och AFT-teknik.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2320057
Vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 8500/min. Kompakt med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har standardelektronik, överbelastningsskydd och AFT-teknik.

Produktinformation

Egenskaper

Makita GA005GM201 XGT är en vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 8500/min. Kompakt med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har standardelektronik, överbelastningsskydd och AFT-teknik.

Makita XGT® - Kraftfullt 40 V-system

XGT är Makitas kraftfullaste verktygsserie som drivs av en egen serie med 40 V-batterier och laddare. Med de här verktygen är du redo för dagens och morgondagens jobb. Mer effekt – fler möjligheter. Kombinationen av innovativ verktygsdesign och batterier med högre effekt bildar en gedigen lösning för de högsta kraven inom bygg, industri, trädgårdsskötsel och många andra områden. XGT-batterierna ger maximalt 40 V, det vill säga dubbelt så mycket som 18-voltsbatterierna i den branschledande LXT®-plattformen. Det innebär ett aldrig tidigare skådat oberoende av stationära energikällor.

Verktygen och batterierna i XGT-serien levereras med ett inbyggt program för digital kommunikation mellan batteriet och verktyget. Batteritekniken och motortekniken i verktygen samverkar för optimala prestanda. Produkterna i XGT-serien klarar enkelt av dagens uppgifter men är också redo att anpassa sig till morgondagens jobb.

Tufft byggda

Till XGT hör också ett snabbladdningssystem. Batteriet på 4,0 Ah är fulladdat på 45 minuter. Batterierna har en indikator med 4 lysdioder som tydligt visar när de behöver laddas.

XGT-batterierna är speciellt utformade för hög hållbarhet. De är vattentäta, byggda i tre lager och är konstruerade med poler som är skyddade mot kortslutning. På grund av tåligheten mot vatten och damm kan batterierna och verktygen användas under besvärliga förhållanden.

Batterierna är också utrustade med ett kraftigt ytterhölje och cellhållare för bättre stöttålighet. De hållbara spåren håller batterierna säkert på plats när de används i de starka produkterna.
  • Kolborstfri motor
  • Smalt motorhus ger ett bra arbetsgrepp
  • Dubbla säkerhetsgrepp samt elektronisk broms för säkra arbetsförhållanden
  • Överbelastningsskydd
  • AFT-teknik för aktiv feedbackdetektering

Leveransomfattning

  • 1 st. MAKPAC
  • 2 st. 40V 4,0Ah Batterier
  • 1 st. Snabbladdare
Tekniska data:  
Spänning 40V
Varvtal 8500 varv/min
Spindel M14
Håldiameter 22,23 mm
Slipskivans diameter 125 mm
Vikt med standardbatteri 3,4 kg
Mått (LxBxH) 410 x 140 x 168 mm
Ljudeffektnivå 92 dB(A)
Ljudtrycksnivå 81 dB(A)
Buller mättolerans (K-faktor) 3 dB(A)
Vibrationsnivå 6,5 m/sec²
Vibrationstolerans (K-faktor) 1,5 m/sec²

Specifikationer

Spänning 40 V

Väska ingår Ja

Batteri ingår Ja

EAN 088381894999

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Makita erbjuder en förlängd garanti på 3 år. Garantin gäller när du registrerar din produkt inom 4 veckor från inköpsdatum. Läs mer om vilka villkor som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat