Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch GTB 18V-45Art.nr: 3120648

Bosch
Gipsskruvdragare
med väska, utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3120648
En gipsskruvdragare med PowerSAVE-läge, borstlös motor och tillbakadragningsbart djupstopp, som gör användningen enkel. För att sänka ljudnivån så aktiveras motorn automatiskt så snart skruven rör vid väggen när PowerSAVE-läget är igång.
Prisjakt
PriceRunner
2 866 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-10-09 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3120648
En gipsskruvdragare med PowerSAVE-läge, borstlös motor och tillbakadragningsbart djupstopp, som gör användningen enkel. För att sänka ljudnivån så aktiveras motorn automatiskt så snart skruven rör vid väggen när PowerSAVE-läget är igång.

Produktinformation

Egenskaper

Den sladdlösa Bosch GTB 18V-45 Professional är en gipsskruvdragare med PowerSAVE-läge, borstlös motor och tillbakadragningsbart djupstopp, som gör användningen enkel. För att sänka ljudnivån så aktiveras motorn automatiskt så snart skruven rör vid väggen när PowerSAVE-läget är igång. Detta utökar drifttiden avsevärt och ökar antalet skruvar per batteriladdning jämfört med ett avstängt PowerSAVE-läge. För att snabba upp och förenkla arbetet så eliminerar det tillbakadragningsbara djupstoppet behovet av att ta bort djupstoppet när skruvarna skall skruvas ut genom att hålla djupinställningen oförändrad. Den har en smal form och väger mindre än 1 kg för att säkerställa god hanterbarhet.

GTB 18V-45 Professional är konstruerad för att skruva i gipsskruvar på upp till 6 mm. Den är kompatibel med alla Bosch Professional 18 V-batterier och laddare (Professional 18V System) liksom med Bosch Professional magasintillbehör för skruvdragare.
  • PowerSAVE-läget ökar antalet skruvar per batteriladdning avsevärt
  • Ytterligare komfort tack vare det tillbakadragningsbara djupstoppet för att skruva ut skruvar genom att hålla djupinställningen oförändrad
  • Utomordentligt bra hanteringsegenskaper och komfort med en vikt på mindre än 1 kg
  • Med funktioner som Electronic Motor Protection (EMP), motorbroms, låsknapp, bältesklämma och backningsläge

Leveransomfattning

  • 1 st Verktygslåda, L-BOXX 136
  • 1 st Skruvmejsel, bit PH 2
  • 1 st Bältesklämma
  • 1 st Bithållare
Tekniska data 
Moment, max. (/hård/mjuk skruvdragning)* 
6 Nm 
Oscillationsfrekvens obelastad* 
0 – 4.500 v/min. 
Batterispänning18,0 V
Verktygsfäste1/4'' hex uni
Vikt, utan batteri0,95 kg
Skruv-Ø, max.6 mm

Specifikationer

Skruvlängd, max. 6 mm

Spänning 18 V

Väska ingår Ja

Batteri ingår Nej

EAN 4059952581156

Rekommenderat