Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dewalt DCH283NTArt.nr: JV11805-2

Dewalt
Borrhammare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: JV11805-2
Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 26mm. Den har slagstyrka på 2,8J och upp till 4480 slag/min.
Prisjakt
PriceRunner
7 552 kr
Inkl. moms
5 st i lager | Skickas måndag, 26 feb.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: JV11805-2
Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 26mm. Den har slagstyrka på 2,8J och upp till 4480 slag/min.

Produktinformation

Egenskaper

DEWALT DCH283 är en borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 26mm. Den har slagstyrka på 2,8J och upp till 4480 slag/min.

 

 

Egenskaper

  • Kategoriledande borrprestanda med över 74 hål (10 mm Ø x 80 mm) per laddning
  • Rotationsstopp för lättare mejsling i kakel och gips samt frånkoppling av slagfunktionen för borrning i trä och metall
  • Kolborstfri motor med 5,0 Ah 18V XR-batteri för extrem gångtid och minskat underhåll
  • Perform & Protect: lägst vibrationer i klassen, 8.5 m/s² minskar trötthet
  • Vitt LED-ljus med fördröjning
  • Idealisk för borrning av hål i betong, tegel och murverk från 4 till 26 mm
  • Kompakt och ergonomisk design med låg vikt för större komfort under längre arbetsstunder

 

Medföljande tillbehör

  • 1 styck Bälteskrok
  • 1 styck Vridbart sidohandtag
  • 1 styck Förvaringslåda

 

 

Perform & Protect

När du ser Perform & Protect-märket, vet du att produkten är utformad för din säkerhet utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet. Dewalts produkter med Perform & Protect-märket uppfyller strikta kriterier i en eller flera av följande fokusområden när det gäller säkerhet: vibrationer, damm och kontroll.

 

Vibrationsexponering kan orsaka många olika tillstånd som tillsammans benämns som hand- och armvibrationssyndrom (HAVS). Andra tillstånd är karpaltunnelsyndrom och vita fingrar. När Perform & Protect-märket används för vibration, garanterar det minskad triaxial vibrationsnivå och ökad användningstid utan sänkt prestanda.

 

Inandning av luftburet damm kan leda till ett antal långvariga sjukdomstillstånd såsom dammlunga och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). När Perform & Protect-märket används för damm, garanterar det att risken för inandning av damm reduceras för att ge en renare och säkrare arbetsmiljö.

 

Vid borrning eller kapning finns det en chans att verktyget fastnar. Detta kan orsaka skador på verktyget eller orsaka personskador. När Perform & Protect-märket används för kontroll, garanterar det att det finns en innovativ säkerhetsfunktion som kontrollerar momentet, inbyggt i verktyget.

 

 

 

Tekniska data:
 
Hastighet 0-980 varv/min
Slaghastighet
0-4480 slag/min
Slagstyrka 2,8 J
Verktygsfäste

SDS-plus

Max kapacitet

Trä: 30 mm

Metall: 13 mm

Betong: 26 mm

Hand/arm-vibration 

Mejsel: 8,5 m/s

Metall: 8,5 m/s²

Vikt
3,6 kg
Mått (LxBxH) 345 x 95 x 220 mm

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Nej

Serie Dewalt XR 18V

Fästtyp SDS-Plus

EAN 5035048665046

Garanti

1 års garanti för elverktyg med möjlig förlängning till 3 år
Dewalt erbjuder en 1 års garanti på sina elverktyg, här kan du läsa mer om Dewalts garantivillkor. På vissa produkter går det även att förlänga garantin i upp till 3 år. På Dewalts hemsida kan du se om du har möjlighet att förlänga garantin på din produkt och läsa mer om 3 års garantin. Observera att du måste registrera din produkt och lägga till den till din produktlista inom 4 veckor efter köpet. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat