Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch LR 45Art.nr: 3070147

Bosch
Mottagare
IP66, 300 m
Beskrivning
Art.nr: 3070147
Enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering.
Prisjakt
PriceRunner
2 990 kr
Inkl. moms
4 st i lager | Skickas måndag, 22 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3070147
Enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch LR 45 Professional möjliggör enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering. Lasermottagaren är alltid redo för arbete på krävande arbetsplatser: ergonomisk soft grip och damm- och stänkvattenskydd i klass IP 66 ger slitstyrka vid tuffa villkor. Med 6 stycken olika känslighetsinställningar och 3 stycken volyminställningar (inkl. ljudlös) får du flexibiliteten för enkel anpassning till alla arbetsplatser.

Lämplig för användning både inomhus och utomhus. Bosch LR 45 Professional är den perfekta följeslagaren vid uppgifter som utgrävning, trädgårdsanläggning, fasadarbete, betonggjutning, VVS-installationer och mycket mer. Bosch LR 45 Professional har ett stort arbetsintervall på upp till 300 m. Det integrerade vattenpasset förenklar alla nivelleringsjobb ytterligare.
  • Snabb och enkel laserdetektering
  • Stort mottagningsområde
  • Dubbel LCD-display med bakgrundsbelysning
  • Med offsetfunktion i mm
  • Robust design tack vare ergonomisk soft grip och IP66-skydd
  • Justerbar känslighet och volyminställningar säkerställer flexibilitet för alla arbetsplatser
Tekniska data 
Räckvidd300 m
Strömmatning2 st. 1,5 V-LR6 (AA)
SkyddsklassIP66
Verktygsmått (bredd)80 mm
Verktygsmått (längd)158 mm
Verktygsmått (höjd)34 mm
Mätnoggrannhet (fin/grov)±0.5 mm/± 10 mm
PassarGRL 300 HV, GRL 300 HVG, GRL 400 H Professional
Typ av mottagareRotationslasrar

Specifikationer

EAN 3165140869126

Garanti

Förläng din garanti till 3 år med Bosch PRO360
Gratis förlängning på dina Bosch Professional el-verktyg från 1 till 3 år. Snabbt och helt kostnadsfritt via serviceportalen PRO360. Du behöver bara registrera dig en gång, därefter får du löpande ta del av aktuella och kommande erbjudanden. Med den digitala verktygslistan får du en perfekt överblick över dina verktyg och deras garantier. Dessutom kommer du att få tillgång till ännu fler tjänster som gör dig ännu effektivare. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här.

Rekommenderat