Dewalts nya bordssåg DWE7485 210mm är den nätdrivna versionen av den banbrytande DCS7485 XR FLEXVOLT Bordssågen. Med samma klassledande noggrannhet, tillförlitlighet och prestanda som användarna förväntar sig av sina Dewalt-verktyg.

Bordssågen är robust och stabilt nog för att kunna hantera de mest krävande jobb dag efter dag, byggd för repeterande daglig användning i konstruktion, snickeri eller träbearbetning. Dess kraftfulla motor ger omfattande hållbarhet, effektivitet och prestanda för att såg i alla timmertyper utan risken för att ”fastna” när man arbetar i tuffare byggmaterial.

DWE7485 är designad för ultimat bärbarhet och möjliggör enkel transport på plats eller mellan platser med en vikt på bara 22 kg! Maskinen har ett två-lägesstaket som enkelt tar emot både timmer och plywood, med en imponerande klyvbredd på upp till 622 mm.

Denna mångsidiga bordsåg levereras med en 210 x 30 mm klinga med 24T! Bordssågen har förmågan att hantera 1200 x 2400 mm skurna arkmaterial när man arbetar utan staketet. Den erbjuder också ett generöst 65mm skärdjup vid 90° och 45 mm vid 45°. Dewalt har designat denna maskin för att klara tuffa jobb och ge användaren total kontroll över arbetet. Anslaget är försett med kugghjulsjustering och fäste i både bak- och framkant vilket garanterar att anslaget håller sig parallellt med klingan även vid tuffare jobb!

Fem snabba fördelar

  • levererar enastående prestanda och upprepade noggrannhet.
  • Enkel att anpassa för stora arbetsstycken.
  • Mindre och lättare design gör att det blir enklare att transportera och manövrera.
  • Imponerande 65 mm djup vid 90° och 45 mm vid 45°
  • Inkluderar en AirLock-dammport som är kompatibel med en brett spektrum av dammutsugslösningar.

Läs mer om den nya bordssågen från Dewalt på Proffsmagasinet!

Uppdaterad 2020-03-03