Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Svea Redskap 32230Art.nr: 3126357

Svea Redskap
Kantskärare
Beskrivning
Art.nr: 3126357
Kantskärare med perfekt precision. Denna kantskärare lägger ut materialet från kanten och ger en fördjupning in mot kanten.
Prisjakt
PriceRunner
1 362 kr
Inkl. moms

Estimerat 3-4 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3126357
Kantskärare med perfekt precision. Denna kantskärare lägger ut materialet från kanten och ger en fördjupning in mot kanten.

Produktinformation

Egenskaper

Kantskärare med perfekt precision. Denna kantskärare lägger ut materialet från kanten och ger en fördjupning in mot kanten. Det är enkelt att köra både raka sträckor och runda former. Kantskäraren är vändbar så att man kan köra alla slags kanter t.ex. sandbunkrar och rabatter. Det är valfritt om man vill gå i gruset, sanden, jorden eller på gräset. Den är lätt att jobba med och fungerar på alla typer av ytor och ger raka fina kanter.

Monteras på Svea Redskaps Hjulhacka vilket möjliggör snabbt och effektivt arbete utan att trötta ut ryggen. Kantskärning med hjulhackan är både snabbare och enklare än de flesta motordrivna kantskärare. Hjulhackans utformning och steglösa höjdinställning ger stor kraft då man använder båda armarnas muskelkraft och hela kroppsvikten. Detta ger i sin tur en fantastisk ergonomi och precision som även minskar belastningen på rygg och axlar. Kantskäraren används i många olika områden t.ex. rabatter, grusgångar och sandbunkrar.

Specifikationer

EAN 7350063550091

Rekommenderat