Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Honda HSS 970A EWDArt.nr: 3137729

Honda
Snöslunga
Beskrivning
Art.nr: 3137729
Honda HSS 970A EWD är en tvåstegsmodell i Hondas 9-serie. Den har 4-taktsmotor, hydrostatisk drift med hjul, LED-ljus, joystick, individuell styrning, autostop, elstart och 71 cm bred matarskruv.
Prisjakt
PriceRunner
48 290 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3137729
Honda HSS 970A EWD är en tvåstegsmodell i Hondas 9-serie. Den har 4-taktsmotor, hydrostatisk drift med hjul, LED-ljus, joystick, individuell styrning, autostop, elstart och 71 cm bred matarskruv.

Produktinformation

Egenskaper

Honda HSS 970A EWD är en tvåstegsmodell i Hondas 9-serie. Den har 4-taktsmotor, hydrostatisk drift med hjul, LED-ljus, joystick, individuell styrning, autostop, elstart och 71 cm bred matarskruv. Kastlängden är 16 meter. Snöslungan röjer upp till 52 ton/timme.

Tuff och pålitlig har Hondas 9-serie utformats för att klara av stora områden snö enkelt och effektivt. En kraftig strålkastare gör det lätt att jobba med snöslungan även när det är mörkt.
  • Drivning: Hjulen är tillverkade av en speciell gummiblandning som ger oslagbart grepp och manövrerbarhet på planare underlag med hinder. Den hydrostatiska transmissionen gör att snöslungans körhastighet kan justeras steglöst, utan att matarskruvens rotationshastighet påverkas – vilket är perfekt när snön är blöt eller hårt packad.
  • Reglage: Med en joystick, som reglerar utkastriktningen elektroniskt, kan du enkelt skicka snön dit den hör hemma (fjärrstyrt utkastarrör). Mekaniska styrkopplingar ger dig möjligheten att frikoppla sidorna i drivningen, för att lättare kunna svänga även i små utrymmen.
  • Prestanda: Ett utkast med stor diameter, i kombination med den kraftfulla GX270-motorn, ger 9-serien en imponerande röjningskapacitet på upp till 52 ton per timme och kastlängden 16 meter.
  • Lättanvänd: 9-serien erbjuder många praktiska funktioner, för att ge dig bästa möjliga upplevelse och snöröjningsresultat. Maskinens GX270-fyrtaktsmotor är tyst och har extremt låga avgasutsläpp. Genom att hålla in styrkopplingarna när motorn är avstängd kan du enkelt och ljudlöst rulla maskinen, exempelvis ut och in i garaget/förrådet.
  • 9-seriens modeller med elstart har ytterligare funktioner: Elstarten hos HSS 970A EWD, som komplement till startsnöret, gör det ännu lättare att starta snöslungan. Det fjärrstyrda utkastet är ledat med två separata bitar, för mer flexibla och noggranna snökastbanor. Matarskruven med autostop (brytbultsvakt) är den första i sitt slag på snöslungor av denna storlek. Den stoppar motorn om något föremål fastnar i skruven – och förhindrar därmed skador, för att inte tala om allt besvär. En praktisk timmätare visar exakt antal drifttimmar, vilket säkerställer att service alltid kan utföras vid rätt tidpunkt.
  • Drivmedel: Honda snöslungor drivs med blyfri bensin, numera 95 E10. Använd gärna den miljöanpassade alkylatbensinen för fyrtaktsmotorer. Enkelt förklarat, så är det en renare variant av bensin som är bättre för både hälsan och miljön – och även för motorn.
Tekniska data 
Modell, 9-serien:HSS 970A EWD 
Matarskruvens bredd (cm):71 
Aggregat, röjningshöjd (cm):55 
Kastlängd (m)::16 
Belysning:Kraftfullt LED-ljus 
Utkastjustering:Elektriskt fjärrstyrd (joystick) 
Styrkopplingar:Individuella styrkontrollspakar 
Autostopp för matarskruv:Brytbultsvakt 
Drivsystem:Hydrostatisk med hjul 
Hastighet (km/h):0–5,04 
Startsystem:Elstart och snörstart 
Motortyp:4-takt, OHV – toppventiler, 1 cylinder 
Motormodell:GX270 
Slagvolym (cm³):270 
Nettoeffekt (kW/rpm/hk):6,3 / 3.600 / 8,4 
Tankvolym (liter):5,0 
Drifttid, vid full last (h):2,2 
Timmätare:Visar exakt antal drifttimmar 
Mått L x B x H (cm):148,5 x 77,5 x 123 
Torrvikt (kg):110 
Ljudnivå (dB(A)):102 

Specifikationer

EAN 3573390016083

Rekommenderat