Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Greenworks OPTIMOW 7Art.nr: 3085455

Greenworks
Robotgräsklippare
utan garage
Beskrivning
Art.nr: 3085455
Kompakt robotgräsklippare för små till medelstora gräsmattor på upp till 750 m². Installationen är enkel - placera bara ut omkretstråden och anslut sedan enheten till basstationen.
Prisjakt
PriceRunner
7 808 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
7 417 kr -5%
Inkl. moms | Rek.pris: 11 054,45 kr

Estimerat 9-13 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3085455
Kompakt robotgräsklippare för små till medelstora gräsmattor på upp till 750 m². Installationen är enkel - placera bara ut omkretstråden och anslut sedan enheten till basstationen.

Produktinformation

Egenskaper

Greenworks Optimow 7 är en kompakt robotgräsklippare för små till medelstora gräsmattor på upp till 750 m². Installationen är enkel - placera bara ut omkretstråden och anslut sedan enheten till basstationen. Efter installationen kommer Optimow 7 att klippa gräsmattan enligt ditt förinställda schema och ladda sig själv vid behov. I den Bluetooth-aktiverade appen kan inställda klipptider och scheman enkelt ändras, och de inbyggda lyft- och kollisionssensorerna garanterar hög säkerhet hela tiden.

Kompakt och lätt
Den kompakta och lätta Greenworks Optimow 7 är lämpad för små till medelstora gräsmattor på upp till 750 m² (något mindre än 3 tennisbanor). Optimow 7 är nätt i sitt utförande vilket innebär att den är diskret när den klipper och dess exceptionellt låga bullernivå gör att du glömmer bort att den ens finns.

Full kontroll från Greenworks-appen
Optimow 7 kan styras via Bluetooth från Greenworks-appen. Använd appen för att övervaka och uppdatera maskinen samt för att ändra inställningar för tidsscheman. Anslutningen fungerar upp till 32 meter bort från maskinen.

Säkerhet i första hand
Optimow 7 har utvecklats med säkerhet i fokus. Den har en integrerad lyftsensor som automatiskt stoppar knivarna om maskinen lyfts. Kollisionssensorn gör att Optimow reagerar vid hinder. Den stannar och ändrar riktning och fortsätter sedan att klippa någon annanstans.

Hur fungerar det?
Konceptet är enkelt och innebär att en begränsningsslinga installeras runt din gräsmatta och fästs med märlor som göms i gräsmattan. När Optimow 7 väl är installerad klipper den gräsmattan i ett slumpmässigt mönster vilket innebär att gräsmattan blir jämt och fint klippt. För komplexa trädgårdsformer kan en hjälpslinga köpas som gör att Optimow lätt hittar tillbaka till basstationen för laddning.

Hur vet den var den redan har klippt?
Optimow 7 vet inte var den redan har klippt och det behöver den inte heller. Genom att regelbundet klippa i ett slumpmässigt mönster täcker den hela gräsmattan även om den endast klipper mycket små områden åt gången. På så sätt uppnås en perfekt jämn yta.

Hur laddas den?
Optimow 7 vet när dess batteri är lågt och går automatiskt tillbaka till basstationen för att ladda sig själv, och fortsätter sedan att klippa igen.

Var tar det avklippa gräset vägen?
Klippmetoden är ‘lite och ofta’ vilket innebär att mycket korta avklippta grässtrån faller ner till botten av gräsmattan och blir osynliga för blotta ögat. Det avklippta gräset bryts ner naturligt och blir därmed gödsel, vilket gör gräsmattan både vackrare och friskare.

Hur ofta behöver den klippa?
Baserat på storleken på din gräsmatta ställer du in ett tidsschema antingen på din maskin eller via Greenworks-appen och så följer Optimow 7 det tidsschemat automatiskt.
 • Enkel installation
 • Diskret klippning med lågt brus
 • Kan styras via Bluetooth från Greenworks -appen
 • Bluetooth-anslutningen fungerar upp till 32 meter från roboten
 • Integrerad lyftsensor som automatiskt stoppar knivarna när maskinen lyfts
 • Kollisionssensorer som känner igen hinder
 • IPX5-klassad vattentäthet som gör att enheten kan rengöras med en vattenslang
 • Även lämplig för gräsmattor med udda form

Leveransomfattning

 • 1 st. Begränsningskabel, 100 m
 • 200 st. spik till kabel
 • 3 st. Skarvdon till laddstation
 • 3 st. Skarvdon till kabel
 • 9 st. Extra knivar
 • 1 st. Laddstation
Tekniska data 
Klippkapacitetupp till 750 m2
Klippbredd17 cm
Klippsystem3 roterande klippblad
KlipptypFri rörelse
Max. lutning30%
Connection typeBluetooth
Min. passage60 cm
IP-klassificeringIPX5
GuidekabelJa

Specifikationer

Klipparea 750 m²

Gräsuppsamlare Nej

EAN 6952909065601

Rekommenderat