Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Bosch DIY AdvancedLeafBlower 36V-750Art.nr: 3139695

Bosch DIY
Lövblås
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3139695
Lövblås på 36 V med kraftfull prestanda för tyngre röjning av trädgården, utan utsläpp. Fullför storrengöringen snabbt och enkelt med den kraftfulla, sladdlösa AdvancedLeafBlower 36V-750.
Prisjakt
PriceRunner
1 915 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
1 627 kr -15%
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3139695
Lövblås på 36 V med kraftfull prestanda för tyngre röjning av trädgården, utan utsläpp. Fullför storrengöringen snabbt och enkelt med den kraftfulla, sladdlösa AdvancedLeafBlower 36V-750.

Produktinformation

Egenskaper

Lövblås på 36 V med kraftfull prestanda för tyngre röjning av trädgården, utan utsläpp. Fullför storrengöringen snabbt och enkelt med den kraftfulla, sladdlösa AdvancedLeafBlower 36V-750. Den borstlösa motorn med lång livslängd och Syneon Technology levererar effekt efter behov: våta löv, avklippt gräs och till och med leksaker blåser av ytan på nolltid. Det variabla hastighetsreglaget ger flexibilitet för alla typer av röjning. Lövblåsen klarar hela 780 m³/h på större ytor och envist skräp, medan låg till medelhög hastighet levererar tillfredsställande resultat med längre drifttid och mindre buller – så blir grannarna också glada. Hög prestanda kombineras med bekvämlighet: detta lätta verktyg är välbalanserat vilket minimerar belastningen på armar och handleder.

Syneon Technology analyserar effektbehovet kontinuerligt och tar bara precis den mängd energi som krävs från batteriet, för optimal effekt under krävande uppgifter och maximal uthållighet under mindre intensiva uppgifter. Den borstlösa motorn ger överlägsen prestanda och längre livslängd eftersom den inte innehåller kolborstar som blir slitna med tiden. Tackla stora eller små upprensningsjobb med den variabla hastighetsregleringen. Med en effektintervall på 100 till 200 km/h kan du optimera effekt, bullernivå och drifttid efter jobbets omfattning och svårighetsgrad.

Högeffektiv rensning av stora områden
Med den inbyggda axialfläkten kan större trädgårdar och innergårdar rensas upp på nolltid. Fläkten blåser ut en stor luftflödesvolym vilket tar bort de mest envisa växtrester

Enkel montering av munstycke
Det robusta, gjutna munstycket monteras med klick- och vridfunktion gör att jobbet är igång på nolltid.

Tydlig översikt över batteristatus, även medan arbetet pågår
Se till att batterinivån är tillräcklig för uppgiften: indikatorn för batteristatus visar batteriets laddningsnivå på ett ögonblick.

Ergonomiskt handtag ger ett bekvämt och bra grepp
Ergonomisk design möjliggör arbete utan ansträngning, även under mer omfattande jobb. Optimerad balans och handtag med soft grip för enkel och flexibel handledsrörelse.
  • Den borstlösa motorn levererar kraftfull borttagning
  • Välj optimal effekt, ljudnivå och drifttid med variabel hastighetskontroll
  • Arbete utan ansträngning tack vare lätt och välbalanserad design
  • Den axiala fläkten tar bort envis smuts från hårda, ojämna eller våta ytor
  • Syneon Technology för optimal effekt eller maximal uthållighet efter behov
  • 36V POWER FOR ALL – batteriet för alla Bosch 36V Home & Garden-verktyg

Leveransomfattning

  • 1 styck Kartonglåda
Tekniska data 
Batterispänning36,0 V <br/>Batterikompatibilitet

Specifikationer

EAN 4059952568942

Rekommenderat