Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Greenworks G24SHTArt.nr: 3131851

Greenworks
Grästrimmer
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3131851
Greenworks G24SHT är en mångsidigt och lätt 24V trädgårdstrimmer med olika svärd för gräs- och busktrimning. Verktyget drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri och ger hög prestanda och långa körtider trots sin kompakta storlek.
Prisjakt
PriceRunner
1 605 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3131851
Greenworks G24SHT är en mångsidigt och lätt 24V trädgårdstrimmer med olika svärd för gräs- och busktrimning. Verktyget drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri och ger hög prestanda och långa körtider trots sin kompakta storlek.

Produktinformation

Egenskaper

Greenworks G24SHT är en mångsidigt och lätt 24V trädgårdstrimmer med olika svärd för gräs- och busktrimning. Verktyget drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri och ger hög prestanda och långa körtider trots sin kompakta storlek. Utan vare sig bränsle eller elkablar är den garanterat praktisk att hantera. Sätt helt enkelt bara i batteriet och börja klippa.

Det här trädgårdsverktyget är idealiskt för trimning av formklippta träd och buskar eller för kantklippning kring däck och blomsterplanteringar. Med den snabba urkopplingen är det lätt att byta svärd och med den enastående körtiden på upp till 150 minuter (4Ah-batteri) klarar G24SHT av nästan alla jobb på en enda laddning.

2-i-1-kantsax/busktrimmer
Busksaxen har ett 20 cm långt svärd med fram- och tillbakagående knivar, perfekt för trimning av formklippta träd och buskar. Byt till grässaxen, med 12 cm klippbredd, för kantklippning runt rabatter och däck.

Dubbelverkande knivar
G24SHT har dubbelverkande knivar för bästa trimningsresultat. Busksaxen har dessutom ett skydd för knivspetsarna, vilket är praktiskt för att undvika att knivarna skadas då man arbetar nära murar och staket.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks G24SHT är praktisk att hantera då man slipper tänka på vare sig bränsle eller elkablar. Sätt helt enkelt bara i det avancerade 24V-batteriet så är allt klart för att börja trimma. Batteriet ingår i Greenworks 24V-familjen och kan därmed användas med en rad olika verktyg, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och till och med elverktyg.
  • Lätt och kompakt
  • 2-i-1-funktion – kantsax och busktrimmer
  • Förlängningshandtag finns som extra tillbehör
  • Inga avgaser
  • Tyst drift och låg vibrationsnivå
  • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
  • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
  • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti

Specifikationer

Batteri ingår Ja

EAN 6952909067360

Rekommenderat