Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PowerMax 37/36V P4AArt.nr: 3126361

Gardena
Gräsklippare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3126361
En kraftfull och smidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Denna premiummodell imponerar med stor kraft, bekväm drift och hög effektivitet.
Prisjakt
PriceRunner
3 770 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
3 393 kr -10%
Inkl. moms

Estimerat 11-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126361
En kraftfull och smidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Denna premiummodell imponerar med stor kraft, bekväm drift och hög effektivitet.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA PowerMax 37/36V P4A är en kraftfull och smidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Denna premiummodell imponerar med stor kraft, bekväm drift och hög effektivitet. Gräsklipparen är kompatibel med alla batterier i POWER FOR ALLIANCE. Beroende på vilken batterityp som används räcker användningstiden för klippning av gräsmatta upp till 500 m². Det dubbelhärdade DuraEdge-bladet med precisionsslipning och en bredd på 37 cm klipper din gräsmatta jämnt och perfekt. En integrerad indikator visar när det är dags att tömma 45 liters-gräsuppsamlingslådan i textil. Tack vare den optimala, guidade luftcirkulationen och den idealiska placeringen av gräsuppsamlingslådan samlas klippet upp effektivt så att lådan kan fyllas till brädden. Detta sparar tid genom att minska antalet gånger du måste tömma gräslådan. Den kraftfulla och borstlösa motorn i PowerMax 37/36V kommer inte att göra dig besviken, inte ens efter längre användningssessioner. Den bibehåller sin höga effektivitet och har lång livslängd. När du använder gräsklipparen säkerställer ErgoTex-Plus-handtaget ett ergonomiskt stadigt grepp oavsett hur du placerar dina händer på handtaget. Detta gör klippningen med batterigräsklipparen mycket bekväm, även under långa tidsperioder. Justera enkelt gräsklipparen efter din längd med det teleskopiska skaftet för ännu mer komfort. På handtaget kommer du också att upptäcka LED-displayen, som gör att du omedelbart kan se batteriets laddningsnivå. Här kan du också aktivera Eco Mode med ett knapptryck. Eco Mode sparar ström och förlänger användningstiden av POWER OF ALL-batteriet. Innan du klipper gräsmattan kan du enkelt ställa in klipphöjden mellan 35 och 65 mm med bara en hand med hjälp av QuickFit-Plus-knappen som sitter placerad centralt på klipparen. Alla områden som ska klippas – även svåråtkomliga områden längs väggar och kanter – täcks med hjälp av de gräsmattskammarna på sidan av klipparen, vilket ger ett felfritt klippresultat. Efter att ha klippt gräsmattan använder du handtagets praktiska fällfunktion för platsbesparande förvaring av den sladdlösa gräsklipparen. Batterigräsklippare PowerMax 37/36V P4A, levereras utan laddare och utan de två POWER FOR ALL-batterierna som behövs för användning. Du kan använda alla POWER FOR ALL ALLIANCE-batterier. POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de största batteriallianserna bland ledande tillverkare, vars batterier kan användas i många produkter för trädgård och hus. För bästa prestanda rekommenderas batterier med en kapacitet på minst 4,0 Ah. GARDENA erbjuder 3 års tillverkargaranti efter en enkel onlineregistrering.
  • Flexibel, pålitlig och med kraftfull batteriteknik
  • För ett perfekt klippresultat och effektiv uppsamling
  • Enkelt arbete tack vare bra ergonomi
  • Central justering av klipphöjd
  • Hållbar och kraftfull bortstlös motor
  • LED-indiaktor och Eco-läge
  • POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de ledande tillverkarnas största gränsöverskridande batteriallianser, vars batterier kan användas i många enheter
Tekniska data 
Klippbredd37 cm
Uppsamlarvolym45 l
Klipphöjd, Min-Max35–65 mm
Klipphöjdsteg4
Klipphöjdsanpassning Central
Ljudeffektnivå, garanterad LWA i dB(A)93 dB(A)
Ljudtrycksnivå vid användarens öra, dB(A)80 dB(A)

Specifikationer

Spänning 18 V

Gräsuppsamlare Ja

Batteri ingår Nej

Klipphöjd 65 mm

Klippbredd 370 mm

EAN 4078500062008

Rekommenderat