Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PowerMax 32/18V P4AArt.nr: 3126364

Gardena
Gräsklippare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3126364
En kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Allround-lösningen är utrustad med ett dubbelhärdat DuraEdge-blad med precisionsslipning och 32 cm bredd, vilket säkerställer ett vackert, jämnt resultat.
Prisjakt
PriceRunner
2 602 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
2 488 kr
Inkl. moms

Estimerat 11-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126364
En kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Allround-lösningen är utrustad med ett dubbelhärdat DuraEdge-blad med precisionsslipning och 32 cm bredd, vilket säkerställer ett vackert, jämnt resultat.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA PowerMax 32/18V P4A är en kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Allround-lösningen är utrustad med ett dubbelhärdat DuraEdge-blad med precisionsslipning och 32 cm bredd, vilket säkerställer ett vackert, jämnt resultat. Gräsklipparen är kompatibel med alla POWER FOR ALL ALLIANCE-batterier. Beroende på vilken typ av batteri som används räcker användningstiden för medelstora gräsmattor upp till 300 m². Medan du klipper samlar du praktiskt upp varje grässtrå tack vare den guidade luftcirkulationen och den optimalt placerade 30 liters-gräsuppsamlingslådan. Du kan när som helst se hur full lådan är tack vare den praktiska integrerade indikatorn. Eftersom uppsamlingslådan kan fyllas till brädden behöver du inte stanna och tömma den så ofta. Detta minskar tiden som läggs på att sköta gräsmattan. Motorn i PowerMax 32/18V är kraftfull och borstlös. Även om den har använts ofta och i långa pass, bibehåller den sin effektivitet. Gräsklipparens lätta vikt och ErgoTec-handtag gör den bekväm och enkel att använda, även under långa tidsperioder. Du kan justera handtaget i upp till tre höjder för att ge bästa arbetsställning. Med den integrerade LED-displayen vet du alltid batteriets laddningsnivå. Tillvalet EcoMode kan aktiveras via en knapp på handtaget. Detta sparar ström och förlänger drifttiden för POWER FOR ALL-batteriet. Tack vare den centralt placerade QuickFit-Plus-knappen, som manövreras med bara en hand, kan du enkelt ställa in klipphöjden mellan 35 och 65 mm innan du klipper gräsmattan. Du kan till och med nå svåråtkomliga områden längs väggar och kanter med sidokammarna. Efter att du klippt din gräsmatta, fäller du enkelt upp handtaget för platsbesparande förvaring. Batterigräsklippare PowerMax 32/18V P4A levereras utan laddare och utan POWER FOR ALL-batteri. Du kan använda vilket batterisystem som helst från POWER FOR ALL ALLIANCE. POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de största batteriallianserna bland landets tillverkare, vars batterier kan användas i många produkter för trädgård och hus. GARDENA erbjuder 3 års tillverkargaranti för denna kvalitetsprodukt efter en enkel onlineregistrering.
  • Flexibel, pålitlig och med kraftfull batteriteknik
  • För ett perfekt klippresultat och effektiv uppsamling
  • Bekväm hantering, enkelt arbete
  • Central klipphöjdsjustering
  • Hållbar och kraftfull bortstlös motor
  • LED-indiaktor och Eco-läge
  • POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de ledande tillverkarnas största gränsöverskridande batteriallianser, vars batterier kan användas i många enheter
Tekniska data 
Klippbredd32 cm
Uppsamlarvolym30 l
Klipphöjd, Min-Max35–65 mm
Klipphöjdsteg4
KlipphöjdsanpassningCentral
Ljudeffektnivå, garanterad LWA i dB(A)90 dB(A)
Ljudtrycksnivå vid användarens öra, dB(A)77 dB(A)

Specifikationer

Spänning 18 V

Gräsuppsamlare Ja

Batteri ingår Nej

Klipphöjd 65 mm

Klippbredd 320 mm

EAN 4078500061988

Rekommenderat