Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PowerMax 32/18V P4AArt.nr: 3126363

Gardena
Gräsklippare
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3126363
En kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Gräsklipparen har kraftfull prestanda och är idealisk för gräsmattor upp till 200 m².
Prisjakt
PriceRunner
3 548 kr
Tidigare lägsta pris senaste 30 dagarna
3 370 kr -5%
Inkl. moms

Estimerat 10-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126363
En kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Gräsklipparen har kraftfull prestanda och är idealisk för gräsmattor upp till 200 m².

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA PowerMax 32/18V P4A Komplett Set är en kraftfull och mångsidig batteridriven gräsklippare för perfekt klippresultat. Gräsklipparen har kraftfull prestanda och är idealisk för gräsmattor upp till 200 m². Tack vare det dubbelhärdade DuraEdge-bladet med precisionsslipning och 32 cm bredd blir din gräsmatta perfekt klippt med ett jämnt resultat. Tack vare den guidade luftcirkulationen och den optimala placeringen av gräsuppsamlingslådan om 30 liter, samlar du enkelt ihop klippet tills lådan fylls helt. Detta reducerar antalet gånger du måste tömma gräslådan, vilket sparar dig tid. Tack vare den integrerade indikatorn som visar hur full behållaren är vet du när den behöver tömmas. PowerMax 32/18V har en kraftfull och borstlös motor. Strömmen räcker även för längre användning och den bibehåller sin höga effektivitet under lång tid. ErgoTec-handtaget gör att du ergonomiskt och bekvämt kan använda klipparen. Detta gör klippning med batterigräsklipparen bekvämt och enkelt, även under längre tidsperioder, särskilt med tanke på dess låga vikt. För ännu mer komfort kan du justera handtaget så att det passar din längd. Du kan när du vill se hur mycket ström som finns kvar på LED-laddningsindikatorn som är integrerad i handtaget. Med ett knapptryck kan du även aktivera Eco Mode på handtaget. Eco Mode sparar ström och förlänger användningstiden av POWER FOR ALL-batteriet. Oavsett om du ska klippa gräs som är högre eller riktigt kort: med hjälp av den lättåtkomliga QuickFit-Plus-knappen kan du intuitivt ställa in klipphöjden på klipparen mellan 35 och 65 mm direkt på produkten med bara en hand innan du startar den. Tack vare gräskammarna kan du till och med trimma på svåråtkomliga ställen längs väggar och kanter, vilket ger felfria klippresultat. Efter att du har klippt gräsmattan kan du fälla ihop handtaget så att du kan förvara batterigräsklipparen på ett praktiskt och platsbesparande sätt. GARDENA batterigräsklippare PowerMax 32/18V P4A levereras som ett komplett set med laddare och kraftfullt 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de största batteriallianserna mellan ledande tillverkare, vars batterier kan användas i många produkter för trädgård och hus. GARDENA erbjuder 3 års tillverkargaranti efter en enkel registrering online.
  • Flexibel, pålitlig och med kraftfull batteriteknik
  • För ett perfekt klippresultat och effektiv uppsamling
  • Bekväm hantering, enkelt arbete
  • Central klipphöjdsjustering
  • Hållbar och kraftfull bortstlös motor
  • LED-indiaktor och Eco-läge
  • POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de ledande tillverkarnas största gränsöverskridande batteriallianser, vars batterier kan användas i många enheter

Leveransomfattning

  • 1 styck 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-batteri
  • 1 styck laddare
Tekniska data 
Klippbredd32 cm
Uppsamlarvolym30 l
Klipphöjd, Min-Max35–65 mm
Klipphöjdsteg4
KlipphöjdsanpassningCentral
Ytkapacitet200 m²
Vikt med batteri10,2 kg
Ljudeffektnivå, garanterad LWA i dB(A)90 dB(A)
Ljudtrycksnivå vid användarens öra, dB(A)77 dB(A)

Specifikationer

Spänning 18 V

Gräsuppsamlare Ja

Batteri ingår Ja

Klipphöjd 65 mm

Klipparea 200 m²

Klippbredd 320 mm

EAN 4078500061971

Rekommenderat