Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PowerMax 30/18V P4AArt.nr: 3126366

Gardena
Gräsklippare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3126366
En smidig och flexibel batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Med dess hjälp kan du uppnå perfekta resultat på mindre gräsmattor.
Prisjakt
PriceRunner
2 129 kr
Inkl. moms

Estimerat 11-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126366
En smidig och flexibel batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Med dess hjälp kan du uppnå perfekta resultat på mindre gräsmattor.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA PowerMax 30/18V P4A är en smidig och flexibel batteridriven gräsklippare för perfekta klippresultat. Med dess hjälp kan du uppnå perfekta resultat på mindre gräsmattor. Gräsklipparen är kompatibel med alla POWER FOR ALLIANCE-batterier. Beroende på vilken typ av batteri som används räcker batteriet till klippning av gräsmattor upp till 225 m². Den kompakta designen har flera fördelar. Tack vare sin låga vikt på endast 8 kg kan du enkelt bära och flytta gräsklipparen kortare sträckor utan problem. PowerMax 30/18V är särskilt lätt att manövrera, vilket gör det lättare för dig att nå svåråtkomliga områden. Det dubbelhärdade DuraEdge-bladet med precisionsslipning är 30 cm bred och säkerställer ett fint, jämnt klipp. Varje grässtrå du klipper samlas i den idealiskt placerade 25 liters-uppsamlaren. Uppsamlaren fylls upp optimalt från framkant till bakkant. Att du kan fylla den till max är en välkommen tidsbesparare, eftersom den minskar tömningsfrekvensen. PowerMax 30/18V har en kraftfull borstlös motor. Eftersom den fungerar mycket effektivt kommer det ge toppresultat av gräsklipparen under en lång tid. Oavsett om du använder batterigräsklipparen med en eller två händer, är klippning enkelt och utan ansträngning tack vare det ergonomiska handtaget. Höjden på handtaget kan justeras i upp till tre steg, så att du kan anpassa det efter din längd och ha en bekväm hållning när du klipper. Innan du börjar klippa kan du justera klipphöjden individuellt i tre lägen med den vridbara klipphöjdsjusteraren. Jämna ytor längs väggar och kanter klipps perfekt tack vare gräskammarna på sidorna av klipparen. När du har klippt gräsmattan använder du handtagets praktiska vikfunktion för platsbesparande förvaring av batterigräsklipparen. Batterigräsklippare PowerMax 30/18V P4A levereras utan laddare och POWER FOR ALL-batteri. Du kan använda vilket batterisystem som helst från POWER FOR ALL ALLIANCE. POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de största batteriallianserna bland ledande tillverkare, vars batterier kan användas i många produkter för trädgård och hus. För bästa prestanda rekommenderas batterier med en kapacitet på minst 4,0 Ah. GARDENA ger en 3 års tillverkargaranti efter en enkel onlineregistrering.
  • Perfekt för mindre gräsytor
  • Lätt, smidig och flexibel
  • För ett perfekt klippresultat och effektiv uppsamling
  • Hållbar och kraftfull bortstlös motor
  • Klipphöjd justeras i 3 steg
  • POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de ledande tillverkarnas största gränsöverskridande batteriallianser, vars batterier kan användas i många enheter
Tekniska data 
Klippbredd30 cm
Uppsamlarvolym25 l
Klipphöjd, Min-Max35–65 mm
Klipphöjdsteg3
KlipphöjdsanpassningManuell
Ljudeffektnivå, garanterad LWA i dB(A)89 dB(A)
Ljudtrycksnivå vid användarens öra, dB(A)73 dB(A)

Specifikationer

Spänning 18 V

Gräsuppsamlare Ja

Batteri ingår Nej

Klipphöjd 65 mm

Klippbredd 300 mm

EAN 4078500061964

Rekommenderat