Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Victor VlinkArt.nr: 3132809

Victor
Råttfälla
molnbaserad, elektrisk
Beskrivning
Art.nr: 3132809
Victor VLink är det ultimata skadedjurssystemet för dig som kräver mer av dina rått- och musfällor. Med Vlinks gateway kan du koppla upp ett oändligt antal fällor till det molnbaseade systemet och få total kontroll över skadedjur på din egendom.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
5 215 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3132809
Victor VLink är det ultimata skadedjurssystemet för dig som kräver mer av dina rått- och musfällor. Med Vlinks gateway kan du koppla upp ett oändligt antal fällor till det molnbaseade systemet och få total kontroll över skadedjur på din egendom.

Produktinformation

Egenskaper

Victor VLink är det ultimata skadedjurssystemet för dig som kräver mer av dina rått- och musfällor. Med Vlinks gateway kan du koppla upp ett oändligt antal fällor till det molnbaseade systemet och få total kontroll över skadedjur på din egendom. Vlink fungerar både som förebyggande åtgärd med övervakning och aktiv bekämpning av befintliga problem. Genom systemets kartläggning kan du identifiera källan till problemet och agera förebyggande för att spara på resurser. VLink sparar all data i såväl mobil som på webben – dygnet runt. Kartläggningen ger dig en tydlig överblick, visar skadedjurens aktivitet och var det blir mest fångst. Det gör att du kan agera snabbt och omplacera fällor för att maximera nyttan.

VLinks råttfälla är IP67-klassad och har ett tåligt, vattentätt skal som håller för alla inomhus- och utomhusmiljöer. De tre elektrifierade kontaktpunkterna inuti fällan har 100% bekräftad dödlighet och konstruktionen kan avliva två möss samtidigt. Utöver fällorna så behöver du VLink gateway för att kunna använda systemet.

Gatewayen täcker upp till 15 000 m² (beroende på väggar och väggkonstruktioner) vilket gör att VLink passar utmärkt för exempelvis offentliga byggnader, butikslokaler, hotell, industrifastigheter, skolor, sjukhus eller kanske i livsmedelsindustrin där det ställs extra hårda krav på hygien. Endast ett strömuttag krävs.

Hur gör jag:
1. När du mottagit dina fällor och Gateways så går du in på vlink.se/registrera för att registrera dina fällor (detta behöver göras för att få åtkomst till systemet/Vlink-molnet).
2. Invänta inloggningsuppgifter som kommer på din mail inom 48 timmar.
3. Logga in med dina inloggningsuppgifter på www.portal.vlinkhq.com. Inne i portalen bygger du enkelt upp din site. Följ installationsguiden så kommer du i gång snabbt.
4. Ladda ner appen Victor VLink (finns för både för Iphone och Android) och logga in med dina inloggningsuppgifter.

När du har följt ovanstående steg så är det dags tt bygga upp ditt skadedjurssystem. Det är enkelt att bygga upp en egen struktur med olika användare. Du kan koppla upp flera olika personer till en och samma fastighet/enhet och ge dem olika roller och tillgång. När som helst kan du bygga på och bygga ut systemet, lägga till våningsplan, inne/ute-miljöer eller addera fler byggnader. Systemet är helt och hållet skalbart.
  • Systemet aviserar fångst via pushnotiser till din mobil
  • Upp till tre års batteritid
  • Fällorna kommunicerar med Gatewayen via senaste LoRa-tekniken
  • Tvåvägstunnel
  • Skonsam avlivning
  • Enkel installation
  • Decimerar falsklarm
  • Manöverbar på distans

Leveransomfattning

  • 4 st AA-batterier
Tekniska data 
Batterityp4 st AA
Bredd46 cm
Djup15 cm
FärgSvart
Höjd9.3 cm
IP-KlassIP67

Specifikationer

Elektrisk Ja

EAN 072868631184

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat