Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena 4700/2 Inox autoArt.nr: 2970355

Gardena
Pump
för regnvattentunna
Beskrivning
Art.nr: 2970355
Kraftfull 550 vattenpump för regnvattentunna en kapacitet på 4 700 l/h vid ett tryck på 2,3 bar. Samla enkelt och smidigt regnvatten i en regntunna och använd det för att vattna din trädgård. Pumpen är robust och har en lång livslängd och har utformats med fokus på funktionalitet
Prisjakt
PriceRunner
1 800 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970355
Kraftfull 550 vattenpump för regnvattentunna en kapacitet på 4 700 l/h vid ett tryck på 2,3 bar. Samla enkelt och smidigt regnvatten i en regntunna och använd det för att vattna din trädgård. Pumpen är robust och har en lång livslängd och har utformats med fokus på funktionalitet

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA 4700/2 Inox auto är en kraftfull 550 vattenpump för regnvattentunna en kapacitet på 4 700 l/h vid ett tryck på 2,3 bar. Samla enkelt och smidigt regnvatten i en regntunna och använd det för att vattna din trädgård. Pumpen är robust och har en lång livslängd och har utformats med fokus på funktionalitet, effektivitet och användarvänlighet. Höljet är bara 149 mm brett och tillverkat av hållbart rostfritt stål med kopplingstråd i samma material. Pumpen har en kapacitet på 4 700 l/h vid ett tryck på 2,3 bar. Pumpen är perfekt lämpad för att användas tillsammans med vattenspridaren AquaZoom, liksom för många andra användningsområden.

Pumpen har en automatisk av-/på-funktion för automatisk drift och skydd mot torrkörning. Den automatiska manometerbrytaren slår på och av pumpen automatiskt i förhållande till det aktuella vattenbehovet. Kan även användas i kombination med en bevattningsdator. Det inbyggda filtret är lätt att rengöra och förhindrar att pumpen och anslutningsanordningarna blir smutsiga eller skadas. Det patenterade teleskopröret i lätt och hållbart aluminium går enkelt och snabbt att justera till precis rätt höjd för din regnvattentunna (760–960 mm). Det innebär att du enkelt kan leda vattnet över kanten på tunnan – utan spill och utan böjda slangar. Om du vill ändra flödet eller stänga av slangen för att stoppa flödet helt kommer den medföljande reglerventilen till användning.
Pumpen är dessutom mycket enkel att flytta. För att förhindra att anslutningskabeln hamnar i vägen hänger du den över det stadiga röret som du därefter kan använda som ett bekvämt och greppsäkert handtag för att enkelt lyfta och bära pumpen.
  • Hydraulsystemet i två steg ger pumpen enastående tryckprestanda
  • Automatisk funktion: Pumpen startar omedelbart när du slår på vattentillförseln och stannar helt när du bryter den
  • Teleskopröret kan justeras till rätt längd för just din regntunna (760-960 mm)
  • Huset och anslutningsgängan är tillverkade i solitt rostfritt stål
  • Passar genom öppningar på 15 cm, exempelvis i IBC-behållare
  • Det integrerade och lättåtkomliga finfiltret skyddar pumpen från blockeringar
  • Enkel att flytta och förvara: Välj mellan bärhandtaget och det kopplade teleskopröret
Tekniska data: 
Effekt550 W
Max. leveranskapacitet4700 l/h
Max. tryck2,3 bar
Max dränkdjup7 m
Max. tryckhöjd head23 m
Max. vätsketemperatur35 °C
Kabellängd10 m
Typ av strömkabelH07 RNF
Elektrisk skyddsklassIP X8
Vikt17,5 kg

Specifikationer

Effekt 550 W

Kabellängd 10 m

EAN 4078500047869

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat