Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gardena AquaBloomArt.nr: 2970419

Gardena
Semesterbevattning
Beskrivning
Art.nr: 2970419
Semesterbevattning för balkonger och terrasser. Dina balkong- och altanväxter är i goda händer. Systemet är helt solcellsdrivet, kranlöst och sladdlöst och behöver alltså varken vattenkran eller tillgång till elektricitet. Ett komplett bevattningssystem som består av tre enheter i ett.
Prisjakt
PriceRunner
1 330 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970419
Semesterbevattning för balkonger och terrasser. Dina balkong- och altanväxter är i goda händer. Systemet är helt solcellsdrivet, kranlöst och sladdlöst och behöver alltså varken vattenkran eller tillgång till elektricitet. Ett komplett bevattningssystem som består av tre enheter i ett.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA AquaBloom är semesterbevattning för balkonger och terrasser. Med GARDENA AquaBloom är dina balkong- och altanväxter i goda händer – hela utesäsongen och utan att du ens behöver vara där. Bevattningssystemet behöver varken vattenkran eller tillgång till elektricitet i trädgården eller på altanen. Det är helt solcellsdrivet, kranlöst och sladdlöst. Du behöver bara en extra vattenhink, sedan är allt klart. AquaBloom är ett komplett bevattningssystem som består av tre enheter i ett. Systemet innehåller en pump för att pumpa upp vatten, en kontrollenhet för att ange bevattningstider samt en solcellspanel som förser de medföljande uppladdningsbara batterierna med ström. Med hjälp av de 14 förinställda bevattningsprogrammen kan du styra vattningen av upp till 20 växter med hjälp av tryckutjämnande droppfördelare. Varje droppfördelare rymmer upp till 300 ml. Glöm inte att utnyttja den praktiska och flexibla placeringen av AquaBloom. Välj en solig plats för kontrollenheten. Häng den på en kruka, ställ den på ett bord eller sätt upp den på en vägg. AquaBloom är enkel att installera och kräver inga verktyg!

Slipp tidskrävande vattning och njut av en balkong eller altan fylld av vackra, välskötta växter och blommor hela utesäsongen – oavsett hur länge du är bortrest.
  • Allt du behöver för att köra AquaBloom är solsken. Så snart solen skiner laddas solpanelen.
  • 3-i-1-huvudenheten består av en pump som matar fram vatten, en kontrollenhet som anger bevattningsschemat och en solpanel som laddar de medföljande laddningsbara batterierna.
  • Det här paketet innehåller allt du behöver och är enkelt att installera. Till och med de laddningsbara batterierna medföljer.
  • AquaBloom kan ta hand om upp till 20 växter. Du kan ange hur ofta och hur länge du vill vattna genom att välja något av de 14 förinställda bevattningsprogrammen.
  • AquaBloom är mycket flexibelt och kan anpassas efter balkongen eller terrassen. Du kan placera huvudenheten på valfri solig plats på uteplatsen, antingen stående på ett bord, i en blomkruka eller fäst på väggen.
  • Högkvalitativa Micro-drip-komponenter garanterar jämn vattendistribution genom tryckutjämnande droppspridare.
  • Enheten för AquaBloom har en flexibel placering och kan anpassas efter behov.

Specifikationer

EAN 4078500049481

Recensioner

Rekommenderat