Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Siemens 6ES7134-4GD00-0AB0Art.nr: 3107217

Siemens
Kringutrustningsmodul
Beskrivning
Art.nr: 3107217
Distribuerat I/O system som används för att decentralisera in och utgångar i anläggningar för att minska kabelinstallationen. Kommunikationen med överordnad PLC sker via Profibus-DP eller Profinet.
Prisjakt
PriceRunner
2 898 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3107217
Distribuerat I/O system som används för att decentralisera in och utgångar i anläggningar för att minska kabelinstallationen. Kommunikationen med överordnad PLC sker via Profibus-DP eller Profinet.

Produktinformation

Egenskaper

Distribuerat I/O system som används för att decentralisera in och utgångar i anläggningar för att minska kabelinstallationen. Kommunikationen med överordnad PLC sker via Profibus-DP eller Profinet. Möjlighet finns även att använda sig en lokal CPU för att avlasta den centrala processorn eller använda systemet som en PLC. Förutom in- och utgångsmoduler finns också olika funktionsmoduler och motorstarters. Elektroniska moduler kan bytas under drift och automatisk kodning förhindrar att modulen monteras på fel plats. Kapslingsklass IP 20.

Kan med integrerad S7-CPU också användas som en liten PLC - även som felsäker version och som option med underordnat PROFIBUS eller PROFINET nätverk. Bit-modulär design för exakt anpassning till automatiseringsuppgiften. Interface moduler finns med PROFIBUS DP eller PROFINET-gränssnitt. Byggs upp genom kombination av digitala och analoga in- och utgångsmoduler, motorstarters och frekvensomriktare för styrning av motorer upp till 7,5 resp. 4 kW. Utbyte av moduler under drift (hot swapping) och automatisk kodning förhindrar att fel modul återmonteras på fel plats. Kanalspecifik diagnos för hög tillgänglighet. Inbyggt optiskt gränssnitt för fiberkabel vid behov. Överföringshastighet upp till 12 Mbit/s för Profibus och 100 Mbit/s för Profinet. Anslutningssätt: Snabbanslutnings-, skruv- eller fjäderklämmor. Ex godkännande från Cat 3 Zon 2 ATEX 100a. Platsreservation med blindmoduler. Felsäkra digitala ingångsmoduler med säkerhetssignalbehandling i enlighet med PROFIsafe. Optionshantering - för enkel hantering av maskinalternativ.
Tekniska data 
ModultypAnalog ingångsmodul
Passar tillSIPLUS ET 200S
Analoga ingångar4
IngångstypStröm
Driftspänning, max.24 V
Inström20 mA
Driftstemperatur, min.0 °C
Driftstemperatur max.60 °C
SerieET 200S
SkyddsklassIP20
Bredd15 mm
Höjd81 mm
Djup52 mm

Specifikationer

Höjd 81 mm

Bredd 15 mm

EAN 4025515071969

E-nummer 4505583

Rekommenderat