Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

LightsOn Luna 5017Art.nr: 3134318

LightsOn
Markspotlight
350 lm, 5 W
Beskrivning
Art.nr: 3134318
En allround markspot med lagom ljusspridning som passar små till medelstora träd och buskar. Luna är ett bra val om du vill belysa prydnadsgräs, hortensior och andra ljusgenomsläppliga växter.
Prisjakt
PriceRunner
399 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
Svart

Estimerat 6-7 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3134318
En allround markspot med lagom ljusspridning som passar små till medelstora träd och buskar. Luna är ett bra val om du vill belysa prydnadsgräs, hortensior och andra ljusgenomsläppliga växter.

Produktinformation

Egenskaper

En allround markspot med lagom ljusspridning som passar små till medelstora träd och buskar. Luna är ett bra val om du vill belysa prydnadsgräs, hortensior och andra ljusgenomsläppliga växter. Ett tips är att sticka ner lampan rakt i centrum på växten - då skapas magi mellan skuggorna och ljuset. För att belysa mycket breda och lägre träd som du ser från flera håll, kan du med fördel använda två lampor. Du kan också använda Luna på husväggar, i takfoten och på staket, eftersom spettet är avtagbart och fästet då skruvas direkt i underlaget. Har du gräsmatta runt ditt träd och lampa och vill underlätta gräsklippningen kan en in-ground lampa vara ett bra alternativ. Se Capella.

Tillbehör till Luna:
Connecta är ett fäste för hängränna, som gör att du enkelt fäster lampan och får ett neråtriktat ljus på din fasad eller växtlighet invid huset.

Garden Plug & Play från LightsOn är ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård som du enkelt kan installera själv och senare kan bygga vidare på, upp till 50 meter. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderas att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten. Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

OBS! På grund av förändrade EU-direktiv har Garden Plug & Play sedan 1 maj 2018 nya 12V-kontakter. Vid komplettering av gammalt belysningssystem finns övergångar mellan gammalt och nytt.
Tekniska data 
Spänning12 V AC
Effekt5 W LED (MR16/GU5.3)
Ljusflöde350 lumen
IP-klassIP65
SpridningMedium spridning (35°)
FärgtemperaturVarmvitt ljus (3000°K)
MaterialAluminium, glas
Kabellängd70 cm gummikabel

Specifikationer

EAN 7340110600510

Rekommenderat