Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

LightsOn Nero 5101Art.nr: 3134378

LightsOn
Väggarmatur
svart, 320 lm, 4 W
Beskrivning
Art.nr: 3134378
Nero är en stilren lampa som enkelt monteras på vägg, staket eller stolpe. Det nedåtriktade ljuset gör sig bra både som funktionsljus på exempelvis garage eller förråd, och som dekorativt ljus för att lysa upp t.
Prisjakt
PriceRunner
1 491 kr
Inkl. moms

Estimerat 3-6 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3134378
Nero är en stilren lampa som enkelt monteras på vägg, staket eller stolpe. Det nedåtriktade ljuset gör sig bra både som funktionsljus på exempelvis garage eller förråd, och som dekorativt ljus för att lysa upp t.

Produktinformation

Egenskaper

Nero är en stilren lampa som enkelt monteras på vägg, staket eller stolpe. Det nedåtriktade ljuset gör sig bra både som funktionsljus på exempelvis garage eller förråd, och som dekorativt ljus för att lysa upp t.ex. krukor eller växter.

Garden Plug & Play från LightsOn är ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård som du enkelt kan installera själv och senare kan bygga vidare på, upp till 50 meter. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderas att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten. Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

OBS! På grund av förändrade EU-direktiv har Garden Plug & Play sedan 1 maj 2018 nya 12V-kontakter. Vid komplettering av gammalt belysningssystem finns övergångar mellan gammalt och nytt.
Tekniska data 
Spänning12 V AC
Effekt4 W LED (integrerad ljuskälla)
Ljusflöde140 lumen
IP-klassIP54
SpridningBred spridning (90°)
FärgtemperaturVarmvitt ljus (3000°K)
MaterialAluminium, akryl
Diameter9 cm
Djup4 cm
Kabellängd175 cm gummikabel

Specifikationer

Energimärkning Ljuskälla - G

EAN 7340110601203

Energiklass

Energieffektivitetsklassen för ljuskällor baseras på ljusutbytet utgående från effekten från elnätet. Detta beräknas genom att det deklarerade användbara ljusflödet (uttryckt i lm) divideras med deklarerad effektförbrukning i påläge (uttryckt i W) och multipliceras med tillämplig faktor.

Faktorer - typ av ljuskälla:
Rundstrålande (NDLS), anslutna till elnätet (MLS) – × 1,000
Rundstrålande (NDLS), ej anslutna till elnätet (NMLS) – × 0,926
Riktade (DLS), anslutna till elnätet (MLS) – × 1,176
Riktade (DLS), ej anslutna till elnätet (NMLS) – × 1,089

Energimärkning G innebär att ljuskällan har ett användbart ljusflöde på upp till 85 lm/W.
Läs det fullständiga produktinformationsdatabladet

Rekommenderat