Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Beckers Perfekt PlusArt.nr: 3137061

Beckers
Fönsterfärg
halvblank
Beskrivning
Art.nr: 3137061
Beckers Perfekt fönster- och snickerifärg Plus är särskilt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är lätt att stryka ut, torkar snabbt, rinner inte och är lätt att sparmåla med.
Prisjakt
PriceRunner
749 kr
39,63 kr/m² | Inkl. moms
Finns i olika varianter
Visa kulörval
Valfri kulör
Räkna ut
2,7 l
Vad är glansgrad?
Halvblank
I lager | Skickas inom 2-4 dagar
Brutna kulörer kan ej returneras
Fri frakt över 999 kr*
Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 3137061
Beckers Perfekt fönster- och snickerifärg Plus är särskilt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är lätt att stryka ut, torkar snabbt, rinner inte och är lätt att sparmåla med.

Produktinformation

Egenskaper

Beckers Perfekt fönster- och snickerifärg Plus är särskilt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är lätt att stryka ut, torkar snabbt, rinner inte och är lätt att sparmåla med.Färgen torkar snabbt och ger fönster och snickerier maximalt skydd. Färgen är fyllig och rinningssäker, lätt att stryka ut och lätt att sparmåla med. Beckers Perfekt Plus ger ett vackert halvblankt resultat och ger utan maximalt skydd.

Färgen kan brytas i olika kulörer. Observera att den totala mängden färg kan variera något beroende på hur mycket brytpasta som går åt för vald kulör.

Instruktioner
Se till att ytan är ren och torr innan målning. Borsta eller skrapa bort löst sittande eller spruckna färgskikt och poröst/grånat trä. Vassa hörn och blanka/hyvlade ytor kan ruggas upp med ett grovt sandpapper. Avlägsna sprucket och löst sittande kitt. Behandla sugande ytor såsom ändträ, skarvar, knutpunkter och kittfalsar med Primex grundolja Trä Plus och torka bort överskottet Tidigare målade, grundoljade samt trärena ytor grundmålas Primex trägrund Plus. Laga sprickor och fyll öppna fogar med fönsterkitt. Färdigmåla 2 gånger med Beckers Perfekt fönster- & snickeri Plus.
  • Förbättrad kulör- och glanshållning

Varningar och försiktighet

Varning!
  • Kan orsaka allergisk hudreaktion.
  • Skadar folkhälsan och miljön genom att förstöra ozonet i övre delen av atmosfären.

Specifikationer

Glansgrad 31-60 Halvblank

Appliceringsverktyg Pensel

Åtgång, min. 5 m²/l

Åtgång, max. 7 m²/l

Övermålningsbar efter (timmar) 8 h

Serie Beckers Perfekt

Volym 2.7 l

EAN 7311237126078

Rekommenderat