Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swedoor Unique GWA 01L 120Art.nr: 4020819

Swedoor
Innerdörr
vit (S 0502-Y)
Beskrivning
Art.nr: 4020819
Unique är en serie moderna och spännande dörrar där valmöjlighet står i fokus. Här finns stora möjligheter att ge dina dörrar olika uttryck - klassiska linjer, markant uppseendeväckande eller stilrent och tidlöst.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
4 943 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
2040x825 mm

Estimerat 2-3 veckor från leverantör

Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 4020819
Unique är en serie moderna och spännande dörrar där valmöjlighet står i fokus. Här finns stora möjligheter att ge dina dörrar olika uttryck - klassiska linjer, markant uppseendeväckande eller stilrent och tidlöst.

Produktinformation

Egenskaper

Unique är en serie moderna och spännande dörrar där valmöjlighet står i fokus. Här finns stora möjligheter att ge dina dörrar olika uttryck - klassiska linjer, markant uppseendeväckande eller stilrent och tidlöst. Dörrarna är ljuddämpande och levereras med stilren, tålig finish. Dörren är utsmyckad med vackra glasrutor som släpper in rikligt med ljus och ger en välkomnande touch.

I serien Advance-Line får dörrarna lite mer av allt. Extra omsorg har lagts på detaljer och du har möjligheten att arbeta med olika material, färger, funktioner och storlekar när du ska designa nya dörrar.

Observera att ytterdörrar säljs inklusive karm, innerdörrar säljs exklusive karm. För inomhusdörrar säljs handtag och vred separat. Låshus ingår i dörrblad.

Underhåll
En god grund för att dörren och karmen ska bibehålla sin kvalitét och utseende länge är att ha bra uppvärmning och ventilation i rummet. Trä är ett levande material som påverkas och förändras av yttre faktorer som fukt och temperaturskillnader men med rätt skötsel så riskerar inte dörren att ta skada. I regel krävs bara rengöring, såvida inte skador uppstått eller onormalt slitage har förekommit. Fettfläckar, skokräm och liknande, behandlas direkt, med ett milt rengöringsmedel på en ren och fuktig trasa. Starka lösningsmedel får inte användas. Torka alltid rent ytan omedelbart efter rengöring - oavsett vilken metod som används. Gångjärn smörjs med syrafritt fett vid behov. Låset ska vanligtvis inte smörjas.
  • Ljudreducerande material
  • DDK-märkt
  • Massiv - stabil och av högkvalitativt material
  • Ytfinish som är tålig och lätt att rengöra
  • Samtliga karmar passar samtliga dörrar från Swedoor men vi rekommenderar +Karm eller Flex+Karm till Advance-Line dörrar för bästa kvalité
  • Observera att brandklassade och ljuddämpande dörrar måste kombineras med karmar av samma klassning för uppnå kraven
Tekniska data 
Mått2040x825 mm
KulörNCS S 0502-Y
Modulmått9X21

Specifikationer

Höjd 2040 mm

Färg Vit

Upphängning Höger- och vänsterhängd

Brandklassad Nej

Bredd 825 mm

Djup 40 mm

Serie Swedoor Unique

EAN 5700360882500

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat