Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

NOCO genius GX4820Art.nr: 3131803

NOCO genius
Laddare
48V, 20A
Beskrivning
Art.nr: 3131803
Batteriladdare som är lämplig för ladda batterierna på elfordon, golfbilar, saxhissar, pall-lyftare och golvetmaskiner etc. GX4820 är en 48V-insdustriladdare som kan ladda med hela 20A.
Prisjakt
PriceRunner
7 971 kr
Inkl. moms

Estimerat 10-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3131803
Batteriladdare som är lämplig för ladda batterierna på elfordon, golfbilar, saxhissar, pall-lyftare och golvetmaskiner etc. GX4820 är en 48V-insdustriladdare som kan ladda med hela 20A.

Produktinformation

Egenskaper

Batteriladdare som är lämplig för ladda batterierna på elfordon, golfbilar, saxhissar, pall-lyftare och golvetmaskiner etc. GX4820 är en 48V-insdustriladdare som kan ladda med hela 20A. 48V Norm Mode är ett laddningsprogram avsett för vanliga konsumentbatterier på 48V.

Inhibit-funktionen förhindrar fordon från att kunna flytta sig under uppladdning, detta för att förhindra skador på de anslutna kablarna. Inhibit-porten har ett relä på 20A som stängs av när den är ansluten till luftkonditionering (växelström) och på det sättet som fordonet är inaktiverad.

Repair Mode
Detta är ett avancerat repair mode som kan att användas för att avsulfatera batterierna och återställa den förlorade batterikapaciteten. Detta görs genom att kombinera hög spänning och låg strömstyrka.

Supply Mode
“Supply Mode" att gör att laddaren får en konstant volt och strömförsörjning t.ex. att ladda batterier med "0" Volt. Detta används bl.a. för att få upp batterierna igen och effektivisera sitt batteribank, som i sin tur görs för att säkerställa en längre batteritid.

Ingress Protection
Industriella batteriladdare används ofta i svåra och extrema arbetsmiljöer. Om det är fast utrustning eller väggmonterade betyder det inte at att de är vibrationtåliga, vattentät, säkra och skyddade från smuts och vatten samt IP66-godkända.

Optimization
Laddaren stabiliserar batteriet interna battericeller för att öka prestanda. Laddaren optimerar batteriets gravitation inflytande. Maintenance Plus GX4820’s kraftfulla underhållsprogram övervakar och hanterar aktivt uppladdningen. Programmet håller batteriet fulladdat utan att belasta batteriet. Interactive laddaren mäter batteriets skick. Recovery-laddaren har möjligheten att upptäcka felaktigheter med hjälp av högspänd puls belastning.

GX4820 är gnistsäker och skyddad mot omvänd polaritet, överladdning, kortslutning och överhettning.
Det finns även en inbyggd brandvägg i laddaren för att säkerställa att det alltid är säkert att använda.

Opportunity Charging: Designad för att snabbt ladda batterier i applikationer där det laddas mellan användningstillfällen.

5 Year Warranty Noco Genius - Noco erbjuder fem års garanti på batteriet.
  • Lead Acid batterisystem vid temperaturer lägre än 10°C
  • 48V AMG + Mode Avancerad AGM system som kräver hög laddspänning för deep cycle batteriapplikationer Litium Mode, 48V Li-ion batterisystem med inbyggd säkerhetskrets (BMS)
  • Litium Järn Fosfat (LiFePO4)

Specifikationer

EAN 046221170030

Rekommenderat