Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Design4Bath i.UniversalArt.nr: 3113428

Design4Bath
Lim
till badrumsinredning
Beskrivning
Art.nr: 3113428
i. UNIVERSAL Mini är ett bygg- & montagelim med hög hållfasthetsstyrka som används för att montera badrumsinredning som krokar och handduksstänger utan att borra.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
142 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-03-31 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Beskrivning
Art.nr: 3113428
i. UNIVERSAL Mini är ett bygg- & montagelim med hög hållfasthetsstyrka som används för att montera badrumsinredning som krokar och handduksstänger utan att borra.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

i.UNIVERSAL Mini är ett bygg- & montagelim med hög hållfasthetsstyrka som används för att montera badrumsinredning som krokar och handduksstänger utan att borra. Kitet innehåller 14 g limtub och rengöringsskit.

Lämpat för tyngre laster såsom vid limning av duschprofiler, blandarfästen och lättare möbler. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Limmet har mycket hög mekanisk hållfasthet, skruv- och dragstyrka. Det bästa valet för bekväm och smidig uppfästning av badrumsinredning, utan stark lukt och dessutom utan isocyanater och silikon. Med god UV-beständighet, mögelresistens och åldringsegenskaper.

Övermålningsbar med dispersionfärger. Rekommenderas att genomföra provmålning för att verifera rätt resultat. För användning såväl utomhus som inomhus.

Certifierad EMICODE® EC 1 Plus. Tips! När du ska limma mellan två diffusionstäta ytor, t.ex metall mot kakel, måste limmet fuktsättas lätt för att kunna genomhärda. Optimalt kan sprayen som medföljer användas för ändamålet. Glöm inte att alltid rengöra noggrant för bästa resultat.
Tekniska data 
FärgVit
FormTrögflytande
Löslig med vattenNej
KlassificeringH225, H332
Vikt0.039 kg
Dimensioner2 × 6.5 × 13 cm
Volym10 ml
Antal i kartong50

Specifikationer

EAN 7350062900750

RSK-nummer 4095524

Rekommenderat