Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Alpina AT3 98 AArt.nr: 2960014

Alpina
Åkgräsklippare
352 cc
Beskrivning
Art.nr: 2960014
Kompakt, mångsidig åkgräsklippare med motorvarvtal på 2800 varv/min, klippbredd på 98 cm och klipphöjdsjustering i sju positioner mellan 25-80 mm.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2960014
Kompakt, mångsidig åkgräsklippare med motorvarvtal på 2800 varv/min, klippbredd på 98 cm och klipphöjdsjustering i sju positioner mellan 25-80 mm.

Produktinformation

Egenskaper

Notera att produkten direktlevereras dagtid och kommer i separat kolli. Val i kassan som leverans till ombud, kvällsleverans eller hämta hos oss appliceras ej på denna produkt.
Alpina by Stiga AT3 98 A är en kompakt, mångsidig åkgräsklippare med motorvarvtal på 2800 varv/min, klippbredd på 98 cm och klipphöjdsjustering i sju positioner mellan 25-80 mm. Åkgräsklipparen är enkel att använda. och erbjuder den perfekta lösningen för de som inte vill samla upp gräsklippet. Drivs av en encylindrig 352 cc Alpinamotor med växellåda, fem växlar framåt och en bakåt.

Urustad med ett 98 cm, 2-knivs klippaggregat med 7 klipphöjder, antiskalhjul och en elektromagnetisk inkoppling av knivarna. Ratten har extra mjukt grepp och komfortsits för extra hög förarkomfort.

Trädgårdsmästare som letar efter ett snabbt och effektivt sätt att sköta stora områden med övervuxet gräs bör titta på den välutrustade AT3 98 A! Dess förmåga att hantera vildvuxna områden beror på maskinens klippaggregat med sidoutkast. Klippt, högt gräs som vore opraktiskt att samla upp kastas i stället ut i prydliga rader på höger sida av traktorn, vilket förhindrar blockeringar i utkastet och sparar tid genom att eliminera behovet av att stanna och tömma en uppsamlare. AT3 98 A har en högeffektiv Alpina ST350-fyrtaktsmotor som ger en effekt på hela 6,5 kW från en kompakt cylinderkapacitet på 352 cc. Motorn använder Alpinas ljudsänkande och utsläppsreducerande OHV-teknik (toppventilsteknik).

Åkgräsklipparen har stora hjul som ger stadigt grepp när du arbetar i sluttningar eller på fuktig mark och en elektromagnetisk PTO-koppling, så att du snabbt och enkelt kan koppla in eller ur knivarna. AT3 98 A, som är både anpassningsbar och flexibel, har sju förinställda klipphöjder, mulchingfunktion som tillval och en manuell växellåda med flera växlar. Andra viktiga funktioner är antiskalperingshjul som skyddar underlaget vid manövrering i sluttningar och på ojämn mark och ett Alpina Smart-säte med ryggstöd för långa arbetspass av bekväm gräsklippning.
  • Klippaggregat på 98 cm och kraftigt byggd sidoutkasttratt för trädgårdar på upp till 4800 kvadratmeter
  • Kraftfull encylindrig Alpina-motor
  • Upp till sju olika klipphöjder som passar behoven för din trädgård
  • Enkel knivkoppling tack vare elektromagnetisk PTO-koppling

Leveransomfattning

  • 1 st. Batteriladdare
Tekniska data: 
KraftkällaBensin
MotortillverkareAlpina
MotorST 350
Cylindervolym352 cm³
Motoreffekt6,5 kW
Motorvarvtal2800 varv/min
Tankvolym6 liter
KlippsystemUppsamling, mulching (tillbehör)
Material klippkåpaStål
Klipphöjdsinställning4 spakar
Klippbredd98 cm
Klipphöjdspositioner7 positioner
Klipphöjder25-80 mm
TransmissionManuell
Antal växlar5 framåt, 1 bakåt
DrivsystemBakhjulsdrift
Hastighet (framåt)9,7 km/h

Specifikationer

EAN 8008984830721

Rekommenderat